Του Βρασίδα Ράπτη
Οριστικά με περιορισμούς ενίσχυσης είναι υποχρεωμένος να πορευτεί ο Αιγινιακός. Η έφεση της ΠΑΕ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης απορρίφθηκε, οπότε όσοι ποδοσφαιριστές είχαν δώσει τα χέρια και είναι γεννημένοι πριν την 1/1/95, δεν μπορούν να ενταχθούν στο ρόστερ! Και το χειρότερο είναι ότι το τοπίο ξεκαθάρισε λίγα 24ωρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου!
Πριν την 1 Ιανουαρίου 1995 έχουν γεννηθεί οι Πάμπλο Γκαγιέγο, Νίκος Αγγελούδης, Μάρκο Ρίστιτς, Στέργιος Καψάλης και Χρήστος Ξανθόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι μετά την απόρριψη της άδειας η μετακίνησή τους στην ομάδα της βόρειας Πιερίας οδηγείται σε «ναυάγιο».
Η απόφαση:
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Απέρριψε την υπ’ αριθμ. 21706/06.08.2018 έφεση της ΠΑΕ Αιγινιακός Ποδοσφαιρική Ακαδημία που αφορούσε αίτημα για χορήγηση άδειας Football League για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019».
Πηγή: Football League News


















