Την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο ΑΟ Παραλίας που επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του ΓΑΣ Σβορώνου Β’, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα έφτασε τους 9 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 3η θέση με Ακαδημία Κατερίνης 2006, Όλυμπο Λεπτοκαρυάς και Ρομά Κατερίνης ενώ οι Σβορωνιώτες έμειναν στους 6 βαθμούς και στην 8η θέση, μαζί με την ΑΕ Περίστασης και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
Ο ΓΑΣ Σβορώνου προηγήθηκε 1-0 στο 29′ με σουτ του Δ. Λάμπρου μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα.
Στο 39′ ο Καραγκιοζίδης βρέθηκε απέναντι από τον Τζήκα, τον απέφυγε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 60′ ο Φακίτσας με εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα με 1-2 στον ΟΑΟ Παραλίας.
Το τελικό 1-3 “έγραψε” και πάλι ο Φακίτσας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Καραγκιοζίδης).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατματζίδης με βοηθούς τους Λυκόπουλο και Αβραμίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου Β’ (Δημήτρης Παυλίδης): Τζήκας, Σεϊταρίδης (65′ Σκαμπαρδώνης), Λάμπρου Ε., Κουθουρίδης (46′ Κούτρας), Cani, Κουμπατσιάρης (85′ Σακόγλου), Λάμπρου Π. (46′ Ντάμτσιος), Τσιρώνης, Γκούμας, Στεφανίδης, Λάμπρου Δ. (85′ Γάκης).
ΑΟ Παραλίας (Παναγιώτης Σαρπότας): Δράντζιου, Φακίτσας, Κατσάρας (46′ Χαρινός), Κουκουμάπας, Μπαλαμπάνης, Τσιρακίδης, Αετόπουλος (46′ Σόβα), Χατζηαργυρίου (65′ Σεμερτζίδης), Ζωγράφος, Καραγκιοζίδης (85′ Μπίντας), Βεϊδαμενίδης (46′ Λαδένης).



















