Ισόπαλοι ανδείχτηκαν στην Έδεσσα, οι Εδεσσαϊκός και Κιλκισιακός, με τον ΑΟΚ να φτάνει κοντά στο πρώτο του «διπλό», αλλά να ισοφαρίζεται στο τέλος. Τα γκολ ήρθαν στο 31′, όταν ο Γιώργος Μοσχάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Σπύρος Ματεντζίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ το σύνολο του Ηλία Σαπάνη ισοφαρίστηκε στο 82′ από τον Καρακούτη. Μάλιστα, ο Εδεσσαϊκός θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στην προσπάθεια του Ταουσιάνη, στις καθυστερήσεις.
Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτση, Αβραμίδης, Χαραβητίδης, Κούμπους, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Γολιδόπουλος, Ταουσιάνης, Σκαθαρούδης, Καρακούτης
Κιλκισιακός (Μάκης Κατσαβάκης): Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης (83′ Ρετσινάς), Μπελίτσας (81′ Πιπερτζής), Καρασίμος, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (72′ Νικολαΐδης), Καθάριος (64′ Κουραλίδης)
Διαιτητής: Μιχούλιας (Μακεδονίας)
πηγή: liganews
















