Επιλογή Σελίδας

Έντονα συναισθήματα βίωσε ο νεαρός αμυντικός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Γιώργος Σταμκόπουλος μιας και απο το ναδίρ βρέθηκε στο ζενίθ με “κορυφαία” επιτυχία την συμμετοχή του στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klangefurt στην Αυστρία.

Ο νεαρός άσος του Ατρομήτου Κατερίνης που λατρεύει την “στρόγγυλη θεά” ήταν ενα βήμα πριν σταματήσει πέρυσι το ποδόσφαιρο μιας και μια σειρά απο τραυματισμούς του έριξαν την ψυχολογία και παραλίγο να τα παρατήσει, βιώνοντας έναν “Γολγοθά” αλλά τελικά ήρθε η “Ανάσταση”.

Το Δ.Σ του Ατρομήτου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Παναγιώτη Σατσίδη, τον προπονητή Γιώργο Μπεκιάρη και τον Ντίνο Δαυϊδόπουλο (ποδοσφαιρικός του πατέρας) “αγκάλιασαν” τον μικρό ποδοσφαιριστή τους, δούλεψαν όλοι πάνω του, τον στήριξαν και κατάφεραν να τον κρατήσουν ποδοσφαιρικά “όρθιο”.

Φέτος ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά για τον Γιώργο Σταμκόπουλο αφου “χαλυβδώθηκε” η προσωπικότητά του καταφέρνοντας να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να ικανοποιήσει τους ανθρώπους που τον πίστεψαν σε αυτόν ποδοσφαιρικά.

Το στενό οικογενειακό περιβάλλον του βλέποντας την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνθρωποι του Ατρομήτου νιώθουν μεγάλη “υποχρέωση” προς τα πρόσωπά τους και τους ευχαριστούν για την μεταμόρφωση του γιού τους που κυριολεκτικά άλλαξε σελίδα και ατενίζει με μεγάλη σιγουριά το μέλλον του γνωρίζοντας ότι έχει ανθρώπους δίπλα του που τον πιστεύουν ποδοσφαιρικά και θα τον στηρίζουν σε όλες τις φάσεις της καταξίωσης του.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This