Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας θα ψάξει στον Παλαμά ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, αγωνιζόμενος κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο, για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα της Πιερίας προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες με 0-0 κόντρα στους ισχυρούς ΑΟ Υπάτου και Ηρακλή Λάρισας και απέναντι στον προτελευταίο Ατρόμητο θέλει να επανέλθει στα “τρίποντα” για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ο Απόστολος Στύλος γνωστοποίσε την αποστολή. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς δεν περιλαμβάνονται ο τερματοφύλακας Α. Καλαϊτζίδης καθώς και οι Κόλα, Μπατζώνης, Ξυδούς, Τουλίκας και Ναζλίδης.
Στον Παλαμά θα ταξιδέψουν οι τερματοφύλακες Σταυρίδης, Σιμηστήρας και Βαβατσιούλας και οι Μυστρίδης, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Φυτόπουλος, Καραγκούνης, Αλσέλα, Γιαζιτζόγλου, Λαμπίρης, Ιντζόγλου, Καλαϊτζίδης Ν., Νομικός, Φωκαΐδης, Κοτσιαρίδης, Μαργαρίτης, Κατσιαμήτας, Σιδηρόπουλος, Σεχολάρι και Κατσαμάγκας.





















