Η Γουμένισσα επικράτησε με 71-54 των Ατρόμητων Παντελεήμων Νέας Σάντας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γουμένισσας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η Γουμένισσα ήταν καλύτερη στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, απέναντι στους Ατρόμητους Παντελεήμων Νέας Σάντας, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση και προηγήθηκε με 21-15 στην ολοκλήρωσή του.
Ισορροπημένο ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από δεκαπέντε πόντους και το σκορ να διαμορφώνεται στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε 36-30.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η γηπεδούχος κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της, δεχόμενη δέκα πόντους και σημειώνοντας δεκαοκτώ προηγήθηκε με 54-40.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν ξανά το παιχνίδι, με την Γουμένισσα να διαχειρίζεται το προβάδισμά της και να φτάνει στην τελική επικράτηση με 71-54.
Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Γευγελής.
Δεκάλεπτα: 21-15, 36-30, 54-40, 71-54.
| ΑΟΚ Γουμένισσας | vs. | ΑΟ Οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας | ||||||
| # | Παίκτης | Πόντοι | Τρίποντα | # | Παίκτης | Πόντοι | Τρίποντα | |
| 4 | Σανιδάς Σ. | – | – | 4 | Ανδρεάδης* | 12 | 1 | |
| 5 | Καραφύλτσης* | 22 | 5 | 5 | Λαδάς | 1 | – | |
| 6 | Κώστας* | 14 | 1 | 6 | Βέττης | – | – | |
| 7 | Τζάκος* | 13 | 2 | 7 | Θεοδώρου* | 16 | 2 | |
| 9 | Γέγας* | 8 | – | 9 | Κεσώφ | 1 | – | |
| 10 | Λιάπης | – | – | 10 | Πανταζής* | – | – | |
| 11 | Κουσιδώνης | 8 | 2 | 11 | Αράπογλου | – | – | |
| 13 | Τζιτζίδης | 3 | 1 | 12 | Νούλης | Δ/Α | ||
| 14 | Καρακόλης | – | – | 13 | Σέμπρος* | 20 | 2 | |
| 15 | Στρίτσης | 3 | – | 15 | Καρανικόλας* | 4 | – | |
| 17 | Σανιδάς Γ. | – | – | |||||
| Σύνολο | 71 | 11 | Σύνολο | 54 | 5 | |||
| Προπονητής: Κοτλέας | Προπονητής: Λαδάς | |||||||

















