Επιλογή Σελίδας

Την ευκαιρία να βρεθεί στην 11η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής έχασε ο Βατανιακός που έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Εορδαϊκό, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Βατάν για τη 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας παρότι προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Δ. Ανανιάδη στο 10′ δεν κατόρθωσε να διαφυλάξει το προβάδισμα, δεχόμενη την ισοφάριση στο 65′ από τον Άνταμς.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος, παίρνοντας δίκαια κεφάλι στο σκορ, ωστόσο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Εορδαϊκός ισορρόπησε και έφερε το ματς στα ίσα, απειλώντας τον Βατανιακό στα τελευταία λεπτά ακόμη και με ήττα.

Το θετικό είναι πως έστω κι έτσι, ο Βατανιακός πλησίασε ακόμη περισσότερο στα μπαράζ (-2) αλλά και στη σωτηρία (-3), εκμεταλλευόμενος τις ήττες του Αστέρα Πετριτή και της Καστοριάς.

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη θα αγωνιστεί στον Σβορώνο, κόντρα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας ενώ ο Εορδαϊκός θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντόση, ο Σαμανίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Δ. Ανανιάδης με κεφαλιά-ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τον Βατανιακό.
46′ Σουτ του Μπαλίτσα έδιωξε σε κόρνερ ο Φιρινίδης.
54′ Ο Ντόσης εκτέλεση φάουλ το οποίο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Ανανιάδης αλλά δεν έπιασε την κεφαλιά.
56′ Εκτέλεση φάουλ από τον Δ. Ανανιάδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
57′ Σουτ του Άνταμς, πέρασε άουτ.
65′ ΓΚΟΛ! Ο Άνταμς εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ του Βατανιακού και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
79′ Σουτ του Παπανικόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
85′ ο Γκάιντο έκανε το σουτ από ευνοϊκή θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
87′ ο Φιρινίδης με εκπληκτική απόκρουση στο “Γ” κράτησε το 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοντογιώργος με βοηθούς τους Βαλιώτη και Μπασίνο.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Ραπτόπουλος (26′), Δ. Ανανιάδης (34′), Δαλαμήτρας (58′) και Γκαράτζιας (79′) του Βατανιακού και ο Στεργιόπουλος (37′) του Εορδαϊκού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Ντόσης, Γκαράτζιας, Λιόλιος, Ανανιάδης Χ., Μιχαηλήδις (81′ Μητράκας), Δαλαμήτρας, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δ. (86′ Δαδάκος), Ραπτόπουλος (70′ Μάλλα).
Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Κουνάβας (46′ Παπαδόπουλος), Πιριτζάους, Παππάς, Κοντογουλίδης (46′ Άνταμς, Μπαλίτσας (77′ Τσαγκαλίδης), Γκάιντο, Αιχμαλωτίδης, Νίκολι, Παπανικόπουλος.