Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα πέρασε από τον Κάτω Αγιάννη η Ελπίς Ανδρομάχης καθώς επιβλήθηκε του τοπικού Πιερικού Αστέρα με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Η Ελπίς, του Μανώλη Μπατσαρά,  επικράτησε δίκαια  (ημίχρονο  0-2)  και σφράγισε το τρίποντο λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα,  ανεβαίνοντας εν τέλει στην 7η θέση του πίνακα με 9  βαθμούς,  όσους έχει και ο Απόλλων Ράχης με την Κατερίνη FC.
Ο Πιερικός Αστήρ,  του Λεωνίδα Ζανέτα,  προσπάθησε για κάτι καλό,  όμως με την ήττα υποχώρησε στην 11η θέση της κατάταξης έχοντας 3  βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ 0-1 με φαλτσαριστό σουτ του Ζώβληκα έξω από την περιοχή στο 35ο λεπτό.
Στο 36΄  ο Παπαζήσης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του Πιερικού Αστήρ,  Κωνσταντινίδη.
Στο 37΄  από πάσα του Κουκάρα,  το πλασέ του Ταφραλή από θέση βολής πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 40΄  έπειτα από την εντυπωσιακή προσπάθεια του Κ.  Παπαδόπουλου από τη δεξιά πτέρυγα,  ο Ζιάκας με πλασέ έγραψε το 0-2.
Στο 62΄  σε γύρισμα της μπάλας από τον Ζιάκα και θέση δεξιά,  ο Ταφραλής σε εν κινήσει κοντινό πλασέ αστόχησε.
Στο 86΄ ο Ζώβληκας με διαγώνιο σουτ από αριστερά και εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-3,  σημειώνοντας  το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Ατματζίδης  με βοηθούς τους κ.κ.  Ντασιόπουλο,  Στ.  Χαλκίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Κωνσταντινίδης,  Αχ.  Κόλτσης  (46΄  Αθ.  Κόλτσης),  Ναργιάννης,  Αδαμίδης,  Ι.  Ζανέτας  (48΄  Καββαθέας),  Ν.  Λαζαρίδης  (69΄  Αμανατίδης),  Στεφανίδης  (69΄  Ε.  Παπαδόπουλος),  Χαρεϊσβίλι,  Σταγκίδης  (87΄  Δ.  Λαζαρίδης),  Ζάχος,  Γελαστόπουλος.
Ελπίς Ανδρομάχης: Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης  (89΄  Ερμ.  Λάμο),  Φωτόπουλος  (67΄  Κουϊμτζίδης),  Γεωργιάδης,  Κουκάρας,  Κελέρογλου,  Κ.  Παπαδόπουλος,  Ζώβληκας,  Ταφραλής  (80΄  Καραδήμος),  Μπούσιος  (80΄  Κυπαρίσσης),  Ζιάκας  (67΄  Γαβρίδης)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This