Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Όλυμπος Βροντούς που επικράτησε με το “χορταστικό” 5-3 του Δία Δίου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πιερίας. Οι Βροντινοί με αυτή τη νίκη τους αποσπάστηκαν τέσσερις βαθμούς από τον 13ο Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη (που έχει παιχνίδι λιγότερο) και πλησίασαν στο -3 τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (επίσης με ένα παιχνίδι λιγότερο). Ο Δίας, από την πλευρά του, είδε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να αυξάνεται σε 20 βαθμούς και μόνο μαθηματικά ελπίζει πλέον να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σε αγώνες μπαράζ.

Ο “χορός των γκολ” για τους γηπεδούχους (1-0) άνοιξε στο 6′ με πλασέ του Περδίκη.
Στο 11′ ο Νούλας με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 25′ ο Ευθυμιάδης με κεφαλιά έδωσε “αέρα” τριών γκολ στον Όλυμπο.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 30′, με κεφαλιά του Δ. Λαφατζή σε 3-1, αποτέλεσμα με το οποίο έληξε το α’ μέρος.
Στο 60′ ο Νούλας με μακρινό σουτ έκανε το 4-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 80′ ο Δ. Καλαϊτζής με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 5-1 για τους Βροντινούς.
Στο 81′ ο Γκουνέλας πλάσαρε τον Ν. Καλαϊτζή και μείωσε σε 5-2 για τον Δία.
Ο Ν. Καραμήτρος στο 84′ περιόρισε ακόμη περισσότερο το εύρος της ήττας για τους φιλοξενούμενους, “γράφοντας” με πλασέ το τελικό 5-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Βροντούς: Ν. Καλαϊτζής, Γκίνας (18′ λ.τ. Βελώνης), Κ. Περδίκης, Ευθυμιάδης, Τσιανάκας (46′ Δημόπουλος), Νούλας, Ι. Πανωλής, Μπάκουρας, Σαββίδης, Γκολέμας, Σαφέτης (75′ Δ. Καλαϊτζής).
Δίας Δίου: Γ. Τσακνάκης, Γ. Λαφατζής (85′ Συρανίδης), Κατσαρός, Δ. Λαφατζής, Παρλάντζας, Δ. Καραμήτρος, Ν. Καραμήτρος, Κ. Τσακνάκης, Φωτίου, Ζαβαντίας, Γκουνέλας.