Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και τον Ατρόμητο Κατερίνης που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” της Νέας Ζωής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι, η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη βρίσκεται πλέον μόνη στην 7η θέση του πίνακα με 4 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος είναι μόνος στην 2η θέση με 7 βαθμούς και στο -2 από τον πρωτοπόρο Ερμή Εξοχής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ του Χανδόλια, στο 13′ και στο 27′.

Ο Α. Παναγιωτίδης στο 34′ μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Μυλαύλακου, η οποία έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Χρυσόπουλου στο 45′.

Στο 87′ αποβλήθηκε ο Παπαδημητρίου με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι Πόντιοι να αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Παναγιώτης Παρασίδης): Καρασαββίδης, Μπόζογλου, Παπαδημητρίου, Κυλώνης, Αδαμόπουλος, Καραφουλίδης, Φτεργιώτης, Ζώρας, Χανδόλιας (85′ Αδαμόπουλος Δ.), Μανουσαρίδης (82′ Ζαμαντζάς), Παρασίδης (88′ Στεφανίδης).
Ατρόμητος Κατερίνης (Γιώργος Μπεκιάρης): Torollari, Παναγιωτίδης Γ. (67′ Μπαμπέτας), Μουρατίδης, Χαλκίδης-Καλλέργης, Σταμκόπουλος, Κλιάνης, Μιχαηλίδης, Γιώτσας (88′ Σατσίδης), Χρυσόπουλος, Παναγιωτίδης Α., Χέρας (77′ Κατσαμάγκας).