Επιλογή Σελίδας

“Ηχηρό” ήταν το πέρασμα της Ακαδημίας Πλαταμώνας από το “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού, εκεί όπου η ομάδα της Νότιας Πιερίας συνέτριψε με 5-1 την Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη σεζόν για το “συγκρότημα” του Γιάννη Κωνσταντινίδη (έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Ατρόμητο Παλαμά) ενώ τα “τσακάλια” είναι μαζί με τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου οι δυο ομάδες χωρίς βαθμό μετά από δυο αγωνιστικές.

Οι Κολινδρινοί προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Γ. Κίτσα μόλις στο 6′ αλλά η συνέχεια ανήκε στην Ακαδημία Πλαταμώνα.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά (39′ Μήτρας και 42′ Δ. Κατέλας), οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι 1-2.

Στο 57′ ο Καπετάνος “έγραψε” το 1-3 για την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Το 1-4 διαμόρφωσε στο 70′ ο Ζώβληκας.

Το τελικό 1-5 “έγραψε” στο 77′ ο Ταντής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Καρέκλας, Τσιάμης, Μελιόπουλος, Μυσιούδης (75′ Ιατρού), Καραγκιοζόπουλος, Κίτσα Ν., Γλυκός (32′ Κιοσσές), Κούτλας, Κίτσα Γ., Παρσόπουλος (75′ Λουτζιανιώτης), Μπουρδάνος (75′ Κατσιάνος).
Ακαδημία Πλαταμώνα: Γκεβρέκης, Θεοδοσιάδης, Βούλγαρης, Αγγελάτος, Μήτρας, Κατέλας Ν. (75′ Γαλάνης), Κατσαμάγκας, Ταντής, Κατέλας Δ., Καπετάνος, Ζώβληκας.