Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Αστέρα Πετριτή ο Βατανιακός, με τους Κερκυραίους να κερδίζουν με 2-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας που ταξίδεψε αυθημερόν στην Κέρκυρα και για ένα ακόμη παιχνίδι είχε σημαντικές απουσίες καθώς της έλειπαν οι Δερμίσης, Κανταρτζής, Ντόσης και Μιτακίδης, προσπάθησε να μπλοκάρει τους γηπεδούχους και άντεξε ως το 53′ όταν και “πλήρωσε” μια στιγμή αδράνειας την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Γεωργοπάλης και με δυνατό σουτ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” το πολύτιμο “τρίποντο” με σουτ του Κ. Στεργίου μέσα από την περιοχή στο 74′, με το 2-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Πέρα από τα δυο γκολ, η ομάδα του Αστέρα είχε κι άλλες ευκαιρίες σημαντικότερες αυτές με πρωταγωνιστή τον Λούβρο στο 11′ (δοκάρι και εν συνεχεία σουτ που απέκρουσε ο Φιρινίδης) και στο 31′ (το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Φιρινίδης).

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη είχε ως καλύτερο διάστημα της στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο τέταρτο του α’ μέρους, ωστόσο το γρήγορο 1ο γκολ των γηπεδούχων στο β’ ημίχρονο αποδείχθηκε καθοριστικό ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο Βατανιακός ήταν ακίνδυνος επιθετικά και δεν προβλημάτισε τον αντίπαλο πορτιέρε.

Έτσι, οι Κατερινιώτες έμειναν στους 21 βαθμούς και απέχουν 5 βαθμούς από τον σημερινό τους αντίπαλο ο οποίος έφτασε τους 26 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Πλέον, ο Βατανιακός στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας με τα Τρίκαλα, το οποίο όπως και όλα μέχρι το τέλος, έχει το χαρακτήρα “τελικού”.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Πίτιου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με βοηθούς τον Νάστο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Μέκιο της ΕΠΣ Άρτας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μεντής, Κ. Στεργίου και Γεωργακόπουλος, του Αστέρα Πετριτή και οι Χ. Ανανιάδης και Ραπτόπουλος, του Βατανιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Μεντής, Γωγουβίτης, Γαρδικιώτης, Πούλος (63′ Στεργίου Κ.), Γεωργοπάλης, Κοιλιάρας (89′ Σούκερας), Γκασίδης, Τσιάβος, Γεωργακόπουλος (88′ Ρουμελιώτης), Λούβρος.
Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλοσ, Μαρίτσας, Λέσσης, Κοκονόζι, Bojkovic.
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι., Μάλα (77′ Χαντζαρίδης), Μητράκας, Γκαράτζιας, Ανανιάδης Χ., Δαλαμήτρας, Σαμανίδης, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Ανανιάδης Δ., Ραπτόπουλος (67′ Φιρινίδης Χ.)
Στον πάγκο: Μαργαρίτης, Τσιλεγκερίδης, Δαδάκος, Μυρτολλάρι, Φωκαΐδης, Λιόλιος.