Οι εκατέρωθεν καταγγελίες Απόλλωνα Πόντου και Πιερικού απορρίφθηκαν από τον αθλητικό δικαστή. Πιθανή έφεση από την ομάδα της Κατερίνης.
Έκλεισε, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό η υπόθεση των εκατέρωθεν καταγγελιών των Απόλλωνα Πόντου, Πιερικού. Οι δύο ομάδες είχαν υποπέσει, σύμφωνα την έκθεση της ΕΕΑ, σε «βαρεία παράβαση» του άρθρου 69 του Ν.2725/99 και είχαν απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες την Παρασκευή (15/07) εξεδόθη η 279/2022 απόφαση βάσει της οποίας απορρίπτονται και οι δύο καταγγελίες.
Να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια δεν έχει δημοσιοποιήσει τις παραπάνω αποφάσεις, όμως λογικά αυτό θα συμβεί την προσεχή εβδομάδα. Εξάλλου, δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε αυτές που αφορούσαν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής ΑΕΛ – Τρίκαλα, Ρόδος – Καραϊσκάκης που δεν είχαν διεξαχθεί στην αυλαία του πρωταθλήματος πριν από 2,5 μήνες (1 Μαΐου).
Πηγή: flnews






















