Ο Αιγινιακός λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου ανακοίνωσε μία ακόμα μεταγραφή ουσίας, ενισχύοντας τα μετόπισθεν της ομάδας.
Συγκεκριμένα απέκτησε τον 24 χρόνο στόπερ – δεξιό μπακ Γιάννη Παυλίδη, ο οποίος είχε τελευταίο ποδοσφαιρικό “σταθμό” την Αναγέννηση Κολινδρού, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Κεραυνό Μακρυγιάλου, Αναγέννηση Σφενδάμης,
Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας .
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή – “χρήσιμο εργαλείο” που θέλουν να έχουν όλοι οι προπονητές στην διάθεση τους και θα βοηθήσει αναμφίβολα την προσπάθεια του Αιγινιακού στο καινούργιο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Η ανακοίνωση του Αιγινιακού
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Παυλίδη στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.
Για το ΔΣ του Αιγινιακού
Ο γενικός γραμματέας
Γιώργος Καρανικόλας
Να δούμε τι δήλωσε ο Γιάννης Παυλίδης για τη νέα του ομάδα: “Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που φέτος έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του συλλόγου για την επιλογή τους”.
Ο Γιάννης Παυλίδης (αριστερά) ενώ υπογράφει δελτίο στον Αιγινιακό παρουσία του ταμία του συλλόγου, Νίκο Μούμο.
Ο Νίκος Μούμος (δεξιά) με τον νεαποκτηθέντα Γιάννη Παυλίδη.

























