Επιλογή Σελίδας

Ο Λεύκιππος Ξάνθης επικράτησε με 64-54 της ΔΕΚΑ, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης Φίλιππος Αμοιρίδης, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της National League 1.

Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε λεπτών ισορροπιών, με τις άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Λεύκιππος Ξάνθης κυριάρχησε στο τέταρτο δεκάλεπτο, έφτασε στη τρίτη του νίκη σε οκτώ αγώνες και ανέβηκε στη δέκατη θέση. Μπορεί να παραμένει στην ζώνη των play out ωστόσο είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες στον όμιλο που απέχει μόλις μία νίκη από την έκτη θέση που οδηγεί στα play off. Στον αντίποδα, η ΔΕΚΑ δεν κατάφερε να παραμείνει μαζί με την ΧΑΝΘ στη μία ήττα, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ομάδας της Αδελφότητας και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές: Ξενικάκης, Παπαγεωργίου, Καντζουρίδης.

Δεκάλεπτα: 14-13, 27-27, 43-42, 64-54.

ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης (Ζαφειρούδης): Καλαμπάκας 7, Κατσαμούρης 26 (1), Παλλάκης 2, Μητρόπουλος 9, Μακαρατζής 4 (1), Γιάκουλας, Μπουτσακτσή 12, Βασαλάκης, Ζαβούρας, Κουρτίδης 4, Διαμαντής.

ΔΕΚΑ (Νικολαΐδης): Πετανίδης 13, Τσιροπούλης, Κιόσια 8, Λουλούδης 3, Πατρίκης 8, Καλαποθαράκος 2, Λιοτόπουλος 16 (1), Μακαρατζής, Πούντος, Πασχαλίδης, Ζωΐδης 4, Μουτάφης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This