Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ποντίων, με αίσθημα ευθύνης προς το φιλάθλο κοινό του πιερικού ποδοσφαίρου, θα ήθελε να καταγγείλει μια πληροφορία που έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων του.
Σύμφωνα με την οποία, φέρεται η πλευρά της διοίκησης του Ατρομήτου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με εκπρόσωπο δημοσιογραφικής ομάδας η οποία βιντεοσκοπεί τους αγώνες του τοπικού μας πρωταθλήματος, να του ζήτησε να μη βρεθεί στο αυριανό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας, προκειμένου να μην καταγραφεί ο αγώνας από αυτούς.
Παρόλο που η συγκεκριμένη ομάδα έχει την απαιτούμενη διαπίστευση για να το πράξει, ως διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων προφανώς και καταδικάζουμε το γεγονός αυτό, αλλά παράλληλα εκφράζουμε και την απορία μας: Για ποιον λόγο να μην βιντεοσκοπηθεί ένας ερασιτεχνικός αγώνας;
Ως εκ τούτου, καθιστούμε σαφές πως η συγκεκριμένη πρόταση είναι απολύτως απαράδεκτη και ενημερώνουμε ότι η κάμερα θα βρίσκεται εκεί που πρέπει για τη λήψη του αγώνα.
Αν εν τέλει υλοποιηθεί η άρνηση της γηπεδούχου ομάδας, επιφυλασσόμαστε για τη διεξαγωγή του αγώνα — κάτι που φυσικά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε, σεβόμενοι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, στο οποίο δεν αρμόζουν τέτοιες πρακτικές απαξίωσης.
Ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική και να διεξαχθεί αύριο ένας αγώνας ο οποίος θα βιντεοσκοπηθεί κανονικά και θα προσφέρει θέαμα στους θεατές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.
















