Επιλογή Σελίδας

Για τον Πιερικό αλλά και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε ο προπονητής των «μελανόλευκων», Περικλής Αμανατίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το μοντέλο Ισπανίας που θέλει να ακολουθήσει ο Ηρακλής: «Θέλει να δώσει ένα νέο στίγμα στο αγωνιστικό κομμάτι με κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι πολύ θετική εξέλιξη η έλευση του κ. Μονεμβασιώτη στα κοινά του Ηρακλή, θα φέρει μεγάλη δυναμική στον σύλλογο και στον κόσμο της ομάδας. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε καλό σημείο και θέλει άμεσα να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Για τον Πιερικό:

«Ο Πιερικός που ανέλαβα φέτος τα ηνία του έχει ως στόχο να ανέβει στη Super League 2. Αυτό δείχνουν και οι κινήσεις μας. Θα έχουμε μία μαγιά νέων και έμπειρων παικτών με μοναδικό σκοπό την άνοδο. Ο Πιερικός δεν είναι για την Γ΄ Εθνική, είναι για άλλες κατηγορίες».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάντα πρέπει να παρακολουθείς τα δρώμενα. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι κατηγορίες είναι διαφορετικές, αλλά η δομή των ομάδων είναι παντού ίδια. Ο Παναθηναϊκός πήρε δύο μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Ίνγκασον και ο Μαξίμοβιτς και αυτές οι κινήσεις τον δυναμώνουν».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This