Του Γιώργου Καρανικόλα
“Κατάσκοποι στη Βέροια; Στο γήπεδο της Βέροιας βρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της “ΠΑΕ Αιγινιακός” Γιώργος Καρανικόλας, ο φροντιστής της ομάδας Πάνος Δερματάς και ο φίλαθλος Γιάννης Τερζής. Μήπως νόμιζαν ότι ακόμα φορά παίζουν στη Β’ Εθνική κατηγορία;
Όχι βέβαια. Πήγαν “διψασμένοι” να δουν επιτέλους επίσημο παιχνίδι, αυτό της Βέροιας με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδας.
Και οι λόγοι πολλοί! Ήθελαν να δουν αρκετούς παλιούς γνώριμους και των δύο ομάδων και όχι μόνο. Πρώτα συναντήθηκαν με τον παλιό παίκτη του Αιγινιακού, Κώστα Έξαρχο με τον οποίο θυμήθηκαν πολλά από την περίοδο 2012-13 όταν η ομάδα ανέβηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια ανταμώθηκαν στο γήπεδο με τους:
- Τόλη Χατζάρα, γυμναστή στις ακαδημίες της Βέροιας και παλαιότερα στο τιμ του Αιγινιακού.
- Κώστα Ραχαβέλια, που είναι υπεύθυνος της Διεύθυνσης των γραφείων της “ΠΑΕ Βέροια”. Μάλιστα, ο Καρδιτσιώτης στην καταγωγή Ραχαβέλιας έχει στενή φιλία με τον υπογράφοντα.
- Γιώργο Μπέζα Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ “Αναγέννηση Καρδίτσας” που είχε αντίστοιχο πόστο και στην ομάδα του Αιγινίου τη σεζόν 2018-19.
- Και φυσικά τον Περικλή Αμανατίδη προπονητή της θεσσαλικης ομάδας, που ο Αιγινιακός επί των ημερών του βγήκε με “περίπατο” πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική κατηγορία γράφοντας ιστορία, αφού ποτέ ομάδα που υποβιβάστηκε από τη Β’ Εθνική δεν επέστρεψε σ’ αυτήν την αμέσως επομένη χρονιά.
Το μοναδικό πράγμα που δεν μας έγινε γνωστό είναι αν χάρηκαν η αν λυπήθηκαν , από το τελικό σκορ που διαμορφώθηκε στο 118′ .
Στη φωτoγραφία οι tres caballeros. Πάνος Δερματάς, Γιάννης Τερζής και Γιώργος Καρανικόλας.






















