Επιλογή Σελίδας

Ο ταλαντούχος επιθετικός Κώστας Τασιώνας, προστέθηκε στον “κρίκο” της αλυσίδας των ανανεώσεων και παρέμεινε στις τάξεις του Αιγινιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο .

Έτσι θα “συνδράμει” με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια για την επάνοδο της ομάδας μετά από έξι χρόνια σε εθνικό πρωτάθλημα .

Ο φέρελπις άσσος, που γεννήθηκε το 2007 ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Αιγινιώτικου συλλόγου και από το 2019 αγωνίζεται ανελλιπώς στους κυανολεύκους, με ολοένα αυξανόμενη αγωνιστική παρουσία, φανερώνοντας ταυτόχρονα τα πλούσια προσόντα του .

Είναι η μεγάλη ελπίδα του Αιγινιακού και ο ποδοσφαιριστης, που αναμφίβολα συγκεντρώνει τα βλέμματα των ΠΑΕ, για το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα .

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πέρυσι ο νεαρός ποδοσφαιριστης, εκτός από την θαυμάσια απόδοση του, πέτυχε και 8 γκόλ, ξεχωρίζοντας ιδιάτερα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Τασιώνας την καινούργια χρονιά θ’ αποτελέσει έναν από τους “κινητήριους τροχούς” … στο “όχημα” του Αιγινιακού, για τον δρόμο της “πρωταγωνιστικής διαδρομης”, που είναι ο μοναδικός στόχος των Αιγινιωτών .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τασιώνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Να δούμε τι δήλωσε ο Κώστας Τασιώνας :

“Πιστεύω ακράδαντα ότι φέτος θα διεκδικήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα και θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας, προκειμένου να μη χάσουμε την … προαγωγή στην ανώτερη κατηγορία, κάτι που δυστυχώς συνέβει τη περυσινη σεζόν.

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν” .

Pin It on Pinterest

Shares
Share This