Διαβάστε τι δήλωσαν μετά τη λήξη του αγώνα Αιγινιακός – Παναιγιάλειος 1-1 οι δυο προπονητές, Δημήτρης Σπανός του Παναιγιαλείου και Γιάννης Βλάχος του Αιγινιακόυ.
Δημήτρης Σπανός (προπονητής Παναιγιαλείου): «Ένα παιχνίδι που λογικά ήταν ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να φυλάξουμε τα νώτα μας, να μη δεχθούμε βέβαια τέρματα, αλλά και ευκαιρίες. Το κατορθώσαμε. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, τέσσερις πέντε φάσεις, που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα τέρμα.
Δυστυχώς οι στατικές φάσεις στην άμυνα για εμάς είναι η αχίλλειος πτέρνα μας. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τα παιδιά. Συγχαρητήρια. Πήραμε έναν πολύτιμο πόντο, η ομάδα συνεχίζει για να διασφαλίσουμε αυτό που ξεκίνησε, την παραμονή. Είμαστε κοντά, αλλά καλό θα είναι να είμαστε λίγο προσγειωμένοι, σοβαροί και ήρεμοι.
Ο Παναγιάλειος είναι μία ομάδα που παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσα, πάνε χρόνια τώρα και θα συνεχίσει να το κάνει. Στο μυαλό όλων να έχετε ότι ο Παναγιάλειος
κάνει προσπάθεια να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Γιάννη, έδειξε έργο, έβγαλε αποτέλεσμα και εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να σωθεί».
Για το αν έπεσε ο ρυθμός λόγω της ζέστης: «Μπορεί να έπεσε ο ρυθμός, βέβαια είναι δεδομένο ότι μπορεί να συμβεί. Σε αυτές τις καταστάσεις, δεν θέλαμε με τίποτα να σκεφτούμε ότι μπορεί να δεχθούμε δεύτερο τέρμα και να φύγουμε από εδώ με άδεια χέρια. Το ίδιο και ο Αιγινιακός. Στην ουσία, η ισοπαλία βόλευε και τους δύο, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Οι ομάδες έπαιξαν και προσπάθησαν για τη νίκη».
Γιάννης Βλάχος (προπονητής Αιγινιακου): «Έγινε ένα παιχνίδι κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, είναι η πρώτη ημέρα που έχει τόσο υψηλή θερμοκρασία, τόση ζέστη. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όσο εξελισσόταν και περνούσε η ώρα, ίσως να το πω και οι δύο ομάδες βολεμένες με τον βαθμό. Να πω ότι αποφύγαμε και οι δύο και ήταν πολύ φανερό να μην πάμε σε υψηλό ρίσκο.
Ήταν ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, όπως ολοκληρώθηκε. Για εμάς δεν αποτελεί σίγουρα το άγχος ότι είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Με τους τρεις βαθμούς
ίσως να πλησιάζαμε πιο πολύ κοντά στο στόχο, όμως ορισμένες φορές είναι κάποια παιχνίδια στα οποία μπορείς να περιορίσεις το ρίσκο σου και αν δεν
μπορείς να το κερδίσεις, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να μην το χάσεις.
Είχαμε απέναντί μας μία από τις καλύτερες ομάδες που παίξαμε. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, από την εικόνα που είχε το παιχνίδι και αυτό που περιμέναμε και ετοιμάζαμε μέσα στην εβδομάδα».
Για την ικανοποίηση με την ισοπαλία και αν σε αυτή συμβάλουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής: «Δεν θέλω να σταθώ στα υπόλοιπα αποτελέσματα, γιατί ίσως πω και κάτι που θα το μετανιώσω στη συνέχεια. Όμως, όπως γνωρίζετε καλά στην Ελλάδα, τις τελευταίες αγωνιστικές, οι περισσότερες ομάδες φοράνε τις φανέλες της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα».
Για τις απουσίες: «Προστίθεται ακόμη ένα που είναι ο Πασαλίδης, ο οποίος πρέπει να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές από την τιμωρία του, δεν επιστρέφει ο Ζγκούρη έχει ακόμη μία και δύσκολα θα επιστρέψει και ο Ζούρκος».
απόδοση: flnews
















