Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει “αγκαλιά” με το πρωτάθλημα, ο Αιγινιακός υποδέχεται στο “Γιάννης Παραλυκίδης” το απόγευμα της Τετάρτης (17.00) τον Καλλιθεακό Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off ανόδου της Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι Αιγινιώτες, όπως και οι Καλλιθεάτες εξασφάλισαν την άνοδο μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και πλέον, αυτό που κυνηγούν αμφότεροι είναι ο τίτλος του πρωταθλητή.
Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έχει προβάδισμα δύο βαθμών από τους αντιπάλους της και με “τρίποντο” απέναντι στο “συγκρότημα” του Παναγιώτη Κυπαρίσση, θα βρεθεί στο +5 και ουσιαστικά θα… χαϊδεύει το τρόπαιο του πρωταθλητή.
Στο αυριανό παιχνίδι, ο τεχνικός της αιγινιώτικης ομάδας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τσερόλα, με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι.
Το ενδιαφέρον του κόσμου του Αιγινιακού για την αυριανή αναμέτρηση είναι μεγάλο, με τους διοικούντες να καλούν τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρών και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής.
Κάλεσμα Αιγινιακού στους φιλάθλους
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του Αιγινίου και της γύρω περιοχής και τους καλεί να συμπαρασταθούν στην πρωτοπόρο ομάδα μας, στον αυριανό αγώνα με τον Καλλιθεακό Καλλιθέας, για την 2η αγωνιστική μέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που θα γίνει στο γήπεδο “Γιάννης Παραλυκίδης” και θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ.
Φίλαθλοι ελάτε να χειροκροτήσετε την ομάδα του Αιγινιακού που σφράγισε ήδη το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ κατηγορία της ένωσής μας, αφού απέχει 14 ολόκληρους βαθμούς από την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι ενώ απομένουν μαζί με το αυριανό, άλλα 4 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 3 στην έδρα μας.
Ο στόχος του Αιγινιακού είναι η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, γι’ αυτό ζητούμε ν’ αποτελέσετε τον δωδέκατο παίκτη του, δίνοντας το βροντερό παρών σας, μέσα σε αθλητικό πλαίσιο.
Με τιμή
Το Δ. Σ. του Αιγινιακού
























