Επιλογή Σελίδας

Ενίσχυση στον “άσσο” για τον Αιγινιακό, που απέκτησε τον έμπειρο 27χρόνο τεματοφύλακα Αρνάλντο Πρέτσι από τον Φίλιππο Μελίκης.

Ο εξαίρετος πορτιέρε εκτός από την ομάδα της Ημαθίας έπαιξε παλαιότερα στον Καμπανιακό, Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, Νίκη Ευκαρπίας, Αναγέννηση Πλαγιάς και Ομόνοια Σίνδου κ.α. και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας του Αιγινίου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Αρνάλντο Πρέτσι, τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎2 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎품 FCK KOZANI ε السه‎"‎‎

Ο Ταμίας του Αιγινιακού Βλαντιμίρ Μιφτάρι (αριστερά), καλοσωρίζει στον Αιγινιακό τον γκολκίπερ Αρνάλντο Πρέτσι