Επιλογή Σελίδας

Πήραν φόρα στον Αιγινιακό και η ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας συνεχίζεται με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό .

Ο Μαρίνος Τοπαλίδης “γέννημα θρέμμα” της ομάδας θα φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα του Αιγινιακού, αφού ο “ισχυρός άνδρας” του συλλόγου Κώστας Φιρινίδης τα βρήκε σε όλα με τον 25χρόνο Αιγινιώτη ποδοσφαιριστή, η αξία του οποίου είναι εγνωσμένη και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις .
Ως γνωστόν ο έμπειρος μέσος με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super league 2 της περιόδου 2018-19, με τα χρώματα της “ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ”, είναι πανέτοιμος και μεστός όσο ποτέ , απαλλαγμένος από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη μάχη για την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα και εμείς πιστεύουμε ότι θα είναι η χρονιά του .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μαρίνο Τοπαλίδη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Ο Μαρίνος Τοπαλίδης δήλωσε : ” Γίνεται μια σοβαρή δουλειά στον Αιγινιακό και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να με αφήσει ασυγκίνητο .

Πιστεύω ότι φέτος θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας και θα φέρουμε την ομάδα στη φυσική της θέση .

Πέρυσι στις λεπτομέρειες χάθηκε το τραίνο της ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία, είμαι πεπεισμένος φέτος με ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική προσπάθεια θα φτάσουμε στην επίτευξη του πολυπόθητου σκοπού”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This