Επιλογή Σελίδας

Κάτοικος Αιγινίου και την επόμενη χρονιά θα είναι ο δυναμικός μέσος Τάσος Μπουρανής, ο οποίος συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του, με τους κυανολεύκους της Βόρειας Πιερίας.

Ο 30χρόνος έμπειρος άσσος κατά το περυσινό πρωτάθλημα στην πρώτη του παρουσία διακρίθηκε για την σταθερότητα στην απόδοση του, βοηθώντας σημαντικά την πορεία των Πρωταθλητών Πιερίας με συνέπεια οι άνθρωποι του Αιγινιακού να επιζητήσουν άμεσα και αποφασιστικά την παραμονή του, που είναι μεγάλη επιτυχία καθώς αναμένεται ν’ αποτελέσει και του χρόνου μια από τις πιό εγγυημένες λύσεις του καινουργιου προπονητή Σωτήρη Ζιώγα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα ο Μπουρανής είχε αξιοπρόσεκτη “ποδοσφαιρική διαδρομή”, με τα χρώματα της γειτονικής Αναγέννησης Κολινδρού, που για πολλά συναπτά έτη ήταν βασικό στέλεχος της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μπουρανή και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Ο Τάσος Μπουρανης μετά από την ολοκλήρωση της ανανέωσης της παραμονής του στον Αιγινιακό δήλωσε: ” Έμεινα στον Αιγινιακό για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη περυσινή πορεία, που όμως δεν μας αντάμειψε με την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία στο τέλος.

Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και θα πρέπει να τ’ αντιμετωπίζουμε ανάλογα, προκειμένου να μην επαναληφθούν.

Διαθετουμε όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε η ομάδα μας να βαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών και να επιτύχει τους υψηλούς στόχους, που έχει θέσει”.

Στις φωτογραφίες

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Ο Τάσος Μπουρανής (δεξιά) με τον Κώστα Φιρινίδη του αιγινιώτικου συλλόγου

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Ο Τάσος Μπουρανής καθήμενος στο μέσον κατά το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, του Αιγινιακού με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Ο Τάσος Μπουρανής (αριστερά), με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού κ. και παλιό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Κολινδρού και του Αιγινιακού κ. Ηλία Πολύζο