Οι αθλητικές μεταδόσεις Basket Champions League και SuperLeague 2 της ΕΡΤ3, 16 & 17 Μαρτίου.
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE
Η AEK, που έχει ρεκόρ 8-1 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το Basketball Champions League, υποδέχεται τη γαλλική Στρασμπούρ, την Τρίτη 16 Μαρτίουστις 19:30, στην 3η αγωνιστική των playoff. Παρά τις απουσίες βασικών στελεχών, η ελληνική ομάδα θέλει να πετύχει νέα νίκη στην διοργάνωση και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας η ΕΡΤ3, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου και ρεπορτάζ του Κώστα Χαλβατσιώτη.
SUPER LEAGUE 2
Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Τετάρτη 17 Μαρτίου,το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της SuperLeague 2 και η ΕΡΤ3 μεταδίδει απευθείας τον αγώνα Ξάνθη – Λεβαδειακός, που θα γίνει στο Xanthi FC Arena και θα αρχίσει στις 15:30.
Περιγραφή: Θόδωρος Χατζηπαντελής. Ρεπορτάζ: Γιάννης Βοϊτσίδης.
Εκτάκτως την Τετάρτη 17 Μαρτίου η εκπομπή Ο Κόσμος των Σπορ, που παρουσιάζει ο Πάνος Μπλέτσος, θα αρχίσει στις 15:00 επικεντρώνοντας στην 15η αγωνιστική της SuperLeague 2. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων σε όλα τα γήπεδα και θα ενημερώνονται λεπτό προς λεπτό για τις έξι αναμετρήσεις της ημέρας. Μετά τη λήξη του αγώνα Ξάνθη – Λεβαδειακός, το postgame με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ολόκληρη η αθλητική επικαιρότητα.















