Επιλογή Σελίδας

Με 4-0 κέρδισε τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου η ΑΕ Καρίτσας, σε φιλικό αγώνα που διεξηχθη στο γήπεδο της Καρίτσας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν.

Οι Καριτσιώτες προηγήθηκαν 2-0 με γκολ του Ν. Καραμήτρου στο 40′ και στο 45′, το πρώτο με ατομική ενέργεια και το δεύτερο με σουτ.

Το 3-0 έγινε στο 60′ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μητράκα ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπατζογιάννης στο 65′ με πλασέ, έπειτα από σπάσιμο της μπάλας από τον Ν. Καραμήτρο.

ΑΕ Καρίτσας: Καλαμπούκας Ν. (45′ Τζιμόπουλος), Καραθάνος (55′ Παπαϊωάννου), Παντζιάλας (70′ Καλαμπούκας Α.), Μπέης (45′ Τόκας), Παυλίδης (70′ Καραμητρος Δ.), Συμεωνίδης (60′ Κακάνης), Σκαμπαρδώνης (Γουλάντας 60′), Καρανικόλας (60′ Πατρής), Μητράκας, Καραμήτρος Ν. (70′ Καλαμπούκας Α.), Κωστόπουλος (45′ Μπατζογιάννης).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Σιώκας, Πανωλής, Μπαλαούρας, Ίτσιος, Κουμαντζιάς Β., Λαμογιάννης Β., Ζήσης, Κουμαντζιάς Π., Ντέιβιντ, Κωστας Χ., Σεριακιδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπαλαούρας Α., Μπαλαούρας Μ., Λαμογιάννης Ν., Αγγελάκης, Κουμαντζιάς Δ., Κωστας Α., Νάκας Β., Νακας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This