Ποδοσφαιρική δράση από τα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας περιμένει τους τηλεθεατές το τριήμερο από 2 έως και 4 Φεβρουαρίου ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV.
H ημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου με έναν πρόωρο τελικό, καθώς η Ίντερ υποδέχεται την Γιουβέντους (21:45, Cosmote Sport 2HD). Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, η Νάπολι, που συμπλήρωσε τελευταία την τελική τετράδα επικρατώντας με 4-2 της Σπέτσια, θα υποδεχτεί την Αταλάντα (21:45, Cosmote Sport 2HD).
https://youtu.be/Yhf8DRvkPWU
Η κούρσα διεκδίκησης του τροπαίου θα συνεχιστεί με τους αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου.
Το Copa del Rey, η ιστορικότερη διοργάνωση του ισπανικού ποδοσφαίρου, μπαίνει στην προημιτελική φάση με τέσσερις αγώνες. Έπειτα από τη σχετική κλήρωση για την ανάδειξη των αντίπαλων ζευγαριών, τα ξίφη τους σε νοκ άουτ αγώνες θα διασταυρώσουν: Αλμερία – Σεβίλη (Τρίτη 2/2, 22:00, Cosmote Sport 7HD), Λεβάντε – Βιγιαρεάλ (Τετάρτη 3/2, 20:00, Cosmote Sport 9HD), Γρανάδα – Μπαρτσελόνα (Τετάρτη 3/2, 22:00, Cosmote Sport 8HD) και Μπέτις – Μπιλμπάο (Πέμπτη 4/2, 22:00, Cosmote Sport 3HD).
https://youtu.be/K6nl2jDgTIk
















