Επιλογή Σελίδας

advertisement_rainΓιάννης Βλάχος (προπονητής Αιγινιακού): «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα όχι μόνο για τη σημερινή νίκη, αλλά και την έως τώρα πορεία του. Έφτιαξαν πολύ καλή ομάδα, ίσως μου αρέσει περισσότερο από όλες από τον τρόπο παιχνιδιού της. Εμείς προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον τρόπο με τον οποίο παίζει. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού το πετύχαμε. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να προσπαθήσουμε να ακυρώσουμε τον τρόπο του παιχνιδιού. Το κάναμε σε μεγάλο βαθμό. Σαν δεύτερο στόχο είχαμε κάποιες μεγάλες μπάλες που θα κλέβαμε και να βγάλουμε τις αντεπιθέσεις. Οι φάσεις βγήκαν, αλλά δεν είχαμε τα απαραίτητα τελειώματα. Για αυτό μείναμε μακριά από το γκολ. Κομβική φάση νομίζω είναι η ευκαιρία που χάνουμε στο 0 – ­0 με τον Λουτσιάν. Αν την ολοκληρώσεις καλύτερα, τότε θα προηγούμασταν και θα ήταν πιο δύσκολα για τον αντίπαλό μας. Από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Καμία φορά έχει να κάνει και με την ποιοτική εκτέλεση του παίκτη. Ο Τάι εκτέλεσε ένα καταπληκτικό καλό φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά δεν ήμασταν εκεί στην επαναφορά. Δυστυχώς από μία μικρή λεπτομέρεια χάσαμε το παιχνίδι και δεν πήραμε ένα πόντο. Έχω την εντύπωση ότι το δικαιούμασταν σύμφωνα με την εικόνα και τις ευκαιρίες. Συγχαρητήρια και πάλι στον Αγροτικό Αστέρα, είναι μία ομάδα παράδειγμα προς μίμηση. Εμείς έχουμε δύσκολα πράγματα, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κάνει κάποια καλά πραγματάκια και πιστεύω να καταφέρουμε τον στόχο της παραμονής».

Νίκος Νεντίδης (προπονητής Αγροτικού Αστέρα): «Ευχαριστώ τον Γιάννη για τα καλά του λόγια. Μας διάβασε πολύ καλά. Προσπάθησε να εξουδετερώσει την ανάπτυξη, κάτι που κατάφερε. Ο Αιγινιακός ήταν καλύτερη ομάδα στο πρώτο μέρος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Αν από μία μέτρια εμφάνιση καταφέρνουμε να κερδίζουμε, τότε κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Περάσαμε σε μία διαφορετική κατάσταση. Μέχρι τώρα, κανένας δεν μας περίμενε. Παίζαμε πιο ελεύθερα, παίζαμε για να χαρούμε το παιχνίδι και αυτό μας έδινε τη δυνατότητα να είμαστε πιο δημιουργικοί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να κερδίζουμε με μεγαλύτερη άνεση. Τώρα πρέπει να υπερασπιστούμε αυτό που κάναμε μέχρι τώρα. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας. Θα πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε κάτω από πίεση, από αντιπάλους που θα μας περιμένουν και δεν έχουν να χάσουν κάτι. Να δείξουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αυτή την προσπάθεια να υπερασπιστούμε και να δείξουμε ότι δίκαια είμαστε εδώ. Το εύκολο είναι να φτάσεις όσο γίνεται κοντά στην κορυφή , το δύσκολο είναι να μείνεις. Πρέπει να το αποδείξουμε ότι το αξίζουμε. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Το πιο δίκαιο ήταν η ισοπαλία, αλλά σήμερα έγειρε προς τα εμάς».

Ρόντιον Ζγκούρι (ποδοσφαιριστής Αιγινιακού): «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε κυρίως από μία άτυχη στιγμή. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Κώστας Τεγούσης (ποδοσφαιριστής Αγροτικού Αστέρα): «Ερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα. Αντιδράσαμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί δεν ήμασταν πολύ καλοί. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, να κάνουμε το δύο στα δύο και να είμαστε
μέσα στην 4άδα και να παραμείνουμε, γιατί έχουμε τα προσόντα και σαν ομάδα και ατομικά. Θα το επιδιώξουμε
να είμαστε στην τετράδα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

ρεπορτάζ: Χρήστος Γκάλης-flnews

advertisement_trellopoulos