Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν πραγματοποίησε ο Πιερικός, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, παλιοί και νέοι (με εξαίρεση τους Ιρινιμπαμπάζι και Μαντόι που πιθανόν να ενσωματωθούν στις προπονήσεις κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην Πτολεμαΐδα), σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, καθώς και οι διοικούντες, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Θανάση Παπαδόπουλο.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

Στον Αγιασμό, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφιά Μαυρίδου, ο Πρόεδρος της ΕΕ της ΕΠΣ Πιερίας και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Αστέριος Τόκας, εκπρόσωποι της Υφυπουργού Ανάπτυξης, Άννας Μάνη και των βουλευτών, Ξενοφώντα Μπαραλιάκου, Σπύρου Κουλκουδίνα και Κομνηνού Δελβερούδη και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Κοκαβίδης (την ίδια ώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου).

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This