Επιλογή Σελίδας

Ο Αίολος Κατερίνης ηττήθηκε με 0-3 σετ από τον ΓΣ Γρεβενών, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΜ.

Δεύτερη σερί βαριά ήττα για τα κορίτσια του Αιόλου, αυτήν τη φορά από το ΓΣ Γρεβενών, δείχνοντας ότι η ομάδα περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, στο πιο ακατάλληλο, χρονικά, σημείο.

Πλέον ακόμη κι η 2η θέση δείχνει δύσκολος στόχος, εκτός αν η ομάδα επανέλθει στην κατάσταση της πρεμιέρας, πριν τις γιορτές.

Η εξεταστική των φοιτητριών και η υποχρεώσεις κοριτσιών της Γ’ Λυκείου, σε συνδυασμό με προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, αποδείχθηκαν τροχοπέδη για την προσπάθεια των κοριτσιών, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Διαιτητές: Φλουρής – Αναστασίου.

Τα σετ: 11-25, 18-25, 16-25 σε 89′

ΑΠΣ Αίολος Κατείνης (Τσιουπλής): Κωνσταντινίδου, Χανδόλια, Μπατάλα Μ., Συβρίδου Ξ. (λ), Κατσάρα, Κεραμιδιώτου, Τζιλίνη, Παπαδοπούλου (λ), Μπατάλα Θ., Σουλή, Συβρίδου Μ., Πιτσίλκα, Σιδηροπούλου, Σιώκου.

ΓΣ Γρεβενών (Μέμτσας): Τριγώνη, Χατζηγεωργιάδου, Γιάκου, Μήτσιαλου,  Λιαρατσίκα, Μέμτσα, Παπαιωάννου, Τσάτα,  Συγγούνα, Μπούσιου, Μωυσιάδου, Κοτσαντίσογλου (λ).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This