Επιλογή Σελίδας

Η περσινή χρονιά ήταν μόνο η αρχή. Φέτος έφτασε η στιγμή για το επόμενο υψηλότερο βήμα. Όλοι οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου στην Πιερία, από τη Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία μέχρι τη Γ’ Εθνική, είναι υποψήφιοι για βράβευση, χάρη στη δημοσιογραφική μπαγκέτα του Αθλητικού Πιερίας (δια χειρός του… νονού, Δημήτρη Δερμίση), του Kατερίνη Sport (Δημήτρης Πάππας & Νίκος Κολίτσης) και του Oλύμπιου Βήματος (Σπύρος Σκούφας), στη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του καλοκαιριού!
Οι κορυφαίοι προπονητές όλων των κατηγοριών, οι πρώτοι σκόρερ, οι καλύτερες 11άδες, σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Πιερίας και στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, με επιπρόσθετες ειδικές κατηγορίες (rookies, Κ16, fair play, διαιτητές και γυναίκες), σε μία πολυαναμενόμενη εκδήλωση-σταθμό για το Πιερικό ποδόσφαιρο, με εκλεκτούς προσκεκλημένους και φόντο τον αθλητισμό, την πολιτική, την κοινωνική και πολιτιστική ζωή του νομού κι όχι μόνο.
Σύντομα θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και η τοποθεσία της εκδήλωσης. Mείνετε συντονισμένοι, γιατί θα ακολουθήσουν οι λίστες με τους βραβευθέντες ανά κατηγορία, που θα προκαλέσουν… σεισμό!