Επιλογή ΣελίδαςΠληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων την Παρασκευή στην συνεδρίαση της ΕΠΟ!

Ένα βασικότατο κομμάτι του σχεδιασμού των ομάδων της Γ’ Εθνικής είναι η χρησιμοποίηση των «μικρών» και φαίνεται ότι πάμε για νέα δεδομένα σε σχέση με την περσινή περίοδο, με δύο “μικρούς” γεν. 2000 να παίζουν στην βασική 11άδα!

Ο νέος κρητικός όμιλος και τα αιτήματα των ομάδων είχαν τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις που έγιναν την περασμένη Τετάρτη στο περιθώριο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, με την τριμελή αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ (Τζώρτζογλου, Κουτεντάκης, Πετούσης) να συζητούν για τα θέματα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, που ήταν παρών και στην παγκρήτια σύσκεψη των σωματείων την περασμένη εβδομάδα στο Ρέθυμνο, μετέφερε στα αρμόδια στελέχη την αγωνία και τον προβληματισμό των σωματείων της Κρήτης για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα και με την νέα προκήρυξη.

Ο κ. Κουτεντάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην χρησιμοποίηση των “μικρών” από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και μέσα από τις επαφές που έγιναν στην Αθήνα, προκύπτει ότι η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα είναι η χρησιμοποίηση στην 11αδα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δύο «μικρών» γεννηθέντων το 2000 και νεότερων!

Να τονίσουμε ότι πέρυσι η προκήρυξη ανέφερε για έναν «μικρό» του 2000 στην 11άδα των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Φέτος η Επιτροπή Διοργανώσεων και λόγω των προβλημάτων που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού, αποφάσισε να μην αυξήσει το ηλικιακό όριο και να διατηρήσει την ηλικία γεν. 2000 αλλά να είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση δύο «μικρών» στην 11αδα…

πηγή: neakriti 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This