Επιλογή Σελίδας



Πολύ δύσκολη αποστολή έχει ο Δίας Δίου την Κυριακή, υποδεχόμενος τον Ηρακλή Λάρισας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας θα αγωνιστεί δίχως τους Λιόλιο, Αν. Παναγιωτίδη και Ευαγγελόπουλο οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Η ομάδα του Δία απέχει τέσσερις βαθμούς από την 8η Αταλάντη (υστερεί και στη διαφορά τερμάτων με -16 έναν -6 της λοκρικής ομάδας), κάτι που σημαίνει ότι δεν αρκούν τα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν απώλειες του συλλόγου της Φθιώτιδας για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Όσο, όμως, υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία, στο «στρατόπεδο» του Δία δηλώνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν κι έτσι η νίκη απέναντι στους αδιάφορους Λαρισαίους (χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη σωτηρία) είναι «μονόδρομος».
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ομάδα της Πιερίας κι έτσι ο Παναγιώτης Παρασίδης, πλην της τιμωρημένης τριάδας, θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This