Επιλογή Σελίδας

Κανείς από τους ποδοσφαιριστές της Stoiximan Super League της φετινής σεζόν δεν κατάφερε να μην χάσει ούτε λεπτό από τους αγώνες του προγράμματος. Αυτό είναι πολύ σπάνιο και έχει συμβεί μόλις δύο φορές στην τελευταία δεκαετία.

Την περσινή σεζόν ήταν οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Λευτέρης Χουτεσιώτης που δεν έχασαν ούτε λεπτό, ενώ το 2021-22 ήταν πάλι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Το 2020-21 ο Τάσος Δουβίκας ξεκίνησε σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος βασικός, ενώ ο Σωκράτης Διούδης δεν έχασε λεπτό στα 25 από τα 26 ματς της διοργάνωσης.

Το 2019-20 ο Κρίστινσον και ο Ζοσέ Σα δεν έχασαν λεπτό.

Το 2018-19 υπήρξαν επτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές που δεν έλειψαν (Ζίβκοβιτς, Αντέτζο, Ντομίνγκες, Κρίστινσον, Κρέσπο, Πασχαλάκης, Κουέστα), ενώ το 2017-18 οι Αθανασιάδης και Ζίβκοβιτς ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα και στα 30 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Το 2016-17 ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ο Δημήτρης Κυριακίδης δεν έχασαν λεπτό από τα 30 ματς της σεζόν, ενώ το 2015-16 δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής που να έκανε το απόλυτο σε λεπτά σε όλες τις αναμετρήσεις. Ο Μάρκος Βελλίδης και ο Βάντσερσον Σκαρντοβέλι ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε 29 αναμετρήσεις όλα τα λεπτά, ενώ Εντουάρντο Μπρίτο που είχε 30 συμμετοχές, είχε χρησιμοποιηθεί από τον πάγκο τις πέντε και είχε αντικατασταθεί τις 12 από αυτές που ξεκίνησε ως βασικός.

Αυτή τη σεζόν υπήρξαν πάλι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλα τα λεπτά χωρίς να αντικατασταθούν, αλλά στις 25 από τις 26 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, πάντως, είναι ο κορυφαίος από αυτούς, μιας και “κερδίζει” την πρωτιά λόγω λεπτών συμμετοχής (2.434). Στα 25 ματς ήταν και οι Άντριαν Χόβαν (2.420), Αλεξέι Κοσέλεφ (2.411) και Σίλβα Τορεχόν (2.342).

Συνολικά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συμμετείχαν 427 ποδοσφαιριστές, με τον Αλέξανδρο Τερεζίου να είναι εκείνος που είχε τη μικρότερη συμβολή, με μόλις τρία λεπτά παρουσίας.

Παρουσία και στα 26 ματς της σεζόν είχαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, αλλά κανείς από αυτούς δεν ξεκίνησε βασικός στο σύνολο των αγώνων και κανείς τους δεν κατάφερε να καταγράψει πάνω από δέκα 90λεπτα. Οι Οζντόεφ, Ελίασον, Φελίπε και Ζοάο Πέδρο μέτρησαν όλες τις αγωνιστικές, με τον Οζντόεφ να έχει τα περισσότερα λεπτά (1803).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This