Επιλογή Σελίδας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Βελώνης, μιλώντας για την τύχη που απολαμβάνει ο Άρης να έχει στη θέση του φορ έναν παίκτη σαν το Λορέν Μορόν, πλέκοντας το εγκώμιο του Ισπανού. Παράλληλα, αναφέρθηκε και το πόσο έχει αλλάξει η ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Άκης Μάντζιος.

Αρχικά, κάνοντας μια σύγκριση με τους Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα, για τον Λορέν Μορόν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ τους. Από τη μια βλέπουμε έναν παίκτη που την μισή ευκαιρία την κάνει γκολ και από την άλλη έχουμε δυο φορ με περισσότερες ενέργειες αλλά δεν καταφέρνουν να βάλουνε γκολ. Είναι μεγάλη η διαφορά τους και στις απολαβές του, αλλά δεν σημαίνει ότι ένα χρηματικό ποσό κάνει τον παίκτη. Πριν έρθει δεν τον ξέραμε τον Μορόν και τώρα απορούμε πως παίζει στο πρωτάθλημά μας. Δείχνει τεράστια ποιότητα, αλλά παίζει και για το σύνολο. Είναι ένας παίκτης που θα ήθελε ο κάθε προπονητής να έχει στα χέρια του. Η θέση είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική, ο επιθετικός θα πρέπει να συμβάλλει όσο γίνεται περισσότερο για να βάζει πολλά γκολ, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Είναι λίγοι οι επιθετικοί που ξέρεις ότι θα μπουν και θα σου βάλουνε 20-30 γκολ. Δεν ξέρω τι να πω για το Μορόν, είναι και άλλα παιδιά όμως που δίνουνε το 100%. Όπως και ο Σαβέριο, είχαμε καιρό να δούμε στον Άρη παίκτη που βγαίνει στο ένα με ένα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη για την απόκτηση ενός φορ: «Πιστεύω και ο ΠΑΟΚ δεν τον θέλει τον φορ, από τα τόσα παιχνίδια που βλέπω. Ο σχηματισμός και ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι σαν να παίζει χωρίς φορ, κάνει περισσότερο περιφερειακό παιχνίδι. Είχε την οικονομική δυνατότητα να πάρει φορ αν ήθελα, αλλά θέλει να παίζει περισσότερο με τα γουίνγκερ του να συμμετέχουν πιο πολύ στο παιχνίδι».

Τέλος για την αλλαγή που έχει επιφέρει ο Άκης Μάντζιος στον Άρη: «Αν και έμεινε πίσω βαθμολογικά, δεν σημαίνει ότι δεν προσπάθησε. Τώρα δεν έχει και το άγχος, θα παίξει καλύτερα. Είναι υποχρεωμένος, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο να παίζει μόνο για την νίκη. Όταν είχε έρθει ο Μάντζιος, έδωσε τη δική του χροιά. Μέχρι τότε υπολειτουργούσε η ομάδα και αυτός κατάφερε να την μοντάρει. Πήγε την ομάδα στο τελικό, είναι και στα πλέι-οφ. Θα πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή και να τον αφήσουν να χτίσει την ομάδα το καλοκαίρι».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This