Επιλογή Σελίδας
Απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να στηρίζει την Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασσικού Αθλητισμού έδωσε ο προπονητής του στίβου, Χάρης Βαρυτιμίδης, μέσα από δημοσίευση σε προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο.

Αναλυτικά:

“Αναφορικά με την παρουσία του ονόματός μου σε λίστα υποστηρικτών της «Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασσικού Αθλητισμού» έχω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε συμφώνησα και ουδέποτε συναίνεσα σε κάτι τέτοιο παρότι ερωτήθηκα σχετικά.

Ουδεμία επαφή είχα ποτέ με άτομα που σχετίζονται με την κίνηση και ουδεμία υποψία υποστήριξης έδωσα ποτέ και σε κανέναν.

Η παρούσα Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ υπό τους κυρίους Παναγόπουλο και Σεβαστή με τίμησε και με εμπιστεύτηκε για εφτά (7) χρόνια ως Τεχνικό Σύμβουλο, Υπεύθυνο Kids’ Athletics και Τεχνικό Ανάπτυξης.

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να φανώ αχάριστος και να στραφώ ενάντια στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα.

Όσοι και όσες με ξέρουν, γνωρίζουν το ακέραιο του χαρακτήρα μου.

Θεωρώ πως έχω μόνο φίλους στο χώρο του στίβου.

Φαίνεται όμως πως η «καθαρή στάση» δεν αρκεί και εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Ίσως βολεύει κάποιους να βρεθώ απέναντι σε πρώην συνεργάτες και φίλους.

Ίσως εξυπηρετεί κάποιους, το «στόρυ», πρώην Τεχνικός εναντίον της νυν Διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνω ξανά πως αν και δεν εκπροσωπώ Σωματείο, αν και δεν ψηφίζω στις επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας, υποστηρίζω την νυν Διοίκηση και απαιτώ δημόσια συγνώμη από αυτούς που χρησιμοποίησαν το όνομά μου χωρίς την συναίνεσή μου.

Επιφυλάσσομαι δε, για χρήση κάθε νόμιμου μέσου προς τους συντάκτες του κειμένου που αναφέρει το όνομά μου.

Βαρυτιμίδης Χάρης
Προπονητής Στίβου
πρώην Τεχνικός Σύμβουλος
πρώην Τεχνικός Υπεύθυνος Kids’ Athletics
πρώην Τεχνικός Ανάπτυξης”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This