Επιλογή Σελίδας

Άνθρωποι της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ποδοσφαιρου παρευρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κατάμεστο από φίλαθλο κόσμο, Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” και παρακολούθησαν τον σημαντικό αγώνα της 3ης αγωνιστικής μέρας του Περιφερειακού πρωταθλήματος των πρωταθλητών ομάδων των Ενώσεων για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, μεταξύ των ομάδων Αιγινιακός – Κιλκισιακός (τελικό σκορ 2-3).

Η καρδιά του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαίρου κτύπησε δυνατά την Κυριακή… στο Αιγίνιο με αναρίθμητες παρουσίες επωνύμων και ανωνύμων φίλων της “στρογγυλής θεάς”, που είδαν ένα συναρπαστικό αγώνα, “διαφήμιση” του Ποδόσφαίρου.

Διακρίναμε τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού κ. Χρήστο Κομπατσιάρη, τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας κ. Σπύρο Κουλκουδίνα, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου μας και παλιό κανονιέρη του Αιγινιακού κ. Ηλία Πολύζο τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας κ.Στεργιο Τόκα, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αιγινίου κ. Γιάννη Καρακασίδη, τον σύμβουλο της ΠΑΕ Κηφισιάς κ. Γιάννη Τσίπα, τον Παλιό ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού και της Αναγέννησης Γιαννιτσών κ.Τάκη Αχλατλή, παρέα με τους Προπονητές Πέλλας κ.κ. Βασίλη Ασλανίδη και Σάκη Μαβίδη, τον παλιό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και Καλλιθέας και στέλεχος της ΕΠΣ Πειραιά κ. Τάκη Φωστηρόπουλο, τους Δημοσιογράφους κ.κ. Κώστα Ίντο, Σάκη Καραμπάση, Γιάννη Μίγκα τον Γιαννιτσιώτη προπονητή Δημήτρη Τομπάζη, τον Πρόεδρο του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Γιάννη Τρελλόπουλο μαζι με τους Κατερινιώτες Προπονητές κ.κ. Σάκη Κωτσιόπουλο και Γιώργο Καμπερίδη τον παλιό ποδοσφαιριστή του Παίκου Γουμένισσας κ. Γιάννη Πεχλιβάνη, τον Πρόεδρο του Ατρόμητου Κατερίνης κ. Γιώτη Σατσίδη, τον Διοικητικό ηγέτη του Καλλιθεακού Καλλιθεακού κ. Παναγιώτη Ευαγγελόπουλο,τον προπονητή του Αετού Καταλωνίων και παλιό παίκτη του Αιγινιακού κ. Κώστα Κατσιαμήτα, τον γκολκίπερ του Βατανιακού και πρώην του Αιγινιακού Γιάννη Φιρινίδη, τον Χορηγό του Αιγινιακού κ. Στέφανο Μαγούδη, τον Διοικούντα της ΑΕ Αλεξάνδρειας κ. Στέργιο Μπούθα, τον Πρόεδρο της Αναγέννησης Σφενδάμης κ. Νίκο Σταματίδη, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2Ο12 κ. Μπάμπη Παπαδόπουλο, τον Γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Κυμίνων κ. Χρηστο Δάμιαλη,τους Ποδοσφαιριστές του Πρωταθλητή της Γ’ εθνικής κατηγορίας του 2ου ομίλου Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Φερνάντο Κόλα (αρχηγός) και Δημήτρη Μεληκιώτη, τον Προπονητή – Παίκτη της ΑΕ Καψοχωρας κ. Γιώργο Κίτσα (Γκόγκιτς), Τον παράγοντα της Νίκης Αιγινίου (βόλευ) κ. Γιώργο Σταυρίδη, τους παραγοντες της Αναγέννησης Κολινδρού κ.κ. Γιάννη Κανδύλα και Δήμητρη Κόρακα, μαζί με τον Προπονητή κ. Γιώργο Μαντζουράκη, τον Ιδιοκτήτη του Κιλκσικού κ. Χρόνη Παπαβραμίδη με τη συνοδεία του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, τον παλιό άσσο του Κιλκισιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς και γνωστό προπονητή κ. Σάκη Σημαιοφορίδη, τον παράγοντα κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο από τον Ερμή Τερπύλου, μαζί με τον κ. Γιώτη Γιαλετζή, Διοικητικό στέλεχος της Νίκης Ευκαρπίας Κιλκίς, τους παλιούς ποδοσφαιριστές της Αιγινιώτικης ομάδας κ.κ. Πάνο Γκορτσίλα, Πέτρο Τερζή, Μάκη Χαραλαμπίδη και Διονύση Τασιώνα και Ευθύμη Χατζόπουλο, Ο Πρόεδρος του Ερμη Εξοχής κ. Κώστας Χριστοφορίδης και ο προπονητής Παναγιώτης Παρασίδης (αμφότεροι μέχρι πρότινος).

Στον αντίποδα μεγάλος απών ήταν ο Ταμίας του Αιγινιακού Νίκος Μούμος, που είναι κλινήρης, όλη η οικογένεια του Αιγινιακού τον εύχεται περαστικά και γρήγορα πάλι κοντά στην ομάδα.

Φωτό από τον αγώνα :

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και γρασίδι

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This