Επιλογή Σελίδας

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Σβορώνου, Γιάννης Τρελλόπουλος στη… “συνέντευξη της ζωής του” (σ.σ. μέχρι την επόμενη!), μόνος… against all, θα προκαλέσει σεισμό, μιλώντας, μεταξύ άλλων, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για όλους και όλα, με… αποδείξεις και ονόματα και πιο συγκεκριμένα…

για τον απολογισμό της Γ’ εθνικής κατηγορίας, την αξιολόγηση του ρόστερ, την επόμενη μέρα, τον Δήμαρχο Κατερίνης, τον Πιερικό, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, τον Βατανιακό, τον προπονητή της νέας χρονιάς, τις μεταγραφές, το στοίχημα, τη διαφθορά, την πολιτική, το παρασκήνιο, τα καφενεία και τα… συγκοινωνούντα δοχεία, τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, την Καστοριά και την Ελασσόνα, τις Ακαδημίες, τον νέο προπονητή τους, το Τουρνουά “Λάζαρος Ξανθόπουλος” (13-14/5/23), την ΕΠΣ Πιερίας και τον Πρόεδρό της, τη Διαιτησία, τους φιλάθλους, τον Τελικό Κυπέλλου, το γκολ της χρονιάς, τη νίκη που πανηγύρισε και την ήττα που τον πλήγωσε, τις βουλευτικές εκλογές και τον… υποψήφιο της καρδιάς του, τις αυτοδιοικητικές εκλογές, … (σ.σ. φτάνει Κολίτση, άσε να δούμε τη συνέντευξη!), με ατάκες-φωτιά και ειδήσεις που θα συζητηθούν από τώρα μέχρι την… έναρξη του νέου πρωταθλήματος!

Χωρίς φίλτρα, χαρτάκια, προσημειωμένες ερωτήσεις και απαντήσεις, στημένες αγιογραφίες και δολοφονίες χαρακτήρων, ξέρετε εσείς, Ιερά Εξέταση ή αλλιώς συνέντευξη-bungee jumping, χωρίς αλεξίπτωτο! (σ.σ. ποιος θα είναι ο επόμενος, παρακαλώ;)

Δείτε τη συνέντευξη:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This