Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1. Πάμε να τις δούμε:

Πολύ σημαντική αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Nantes και τη Lille με την οποία ξεκινά το μενού. Πολύτιμη νίκη στην έδρα της Marseille για την ομάδα του Christian Gourcyff που σταμάτησε το αρνητικό σερί των πέντε ματς χωρίς νίκη και ανέβηκε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας – πριν την έναρξη αυτής την αγωνιστικής. Αρκετά δυσμενής η παράδοση κόντρα στη Lille την οποία έχει να κερδίσει από το 2015 (δέκα ματς). Πλούσιο το θέαμα στα μεταξύ τους ματς με πολλά γκολ εκατέρωθεν, εμείς θα πάμε σε πιο ασφαλή αλλά και χαμηλή επιλογή αυτή του over 1.5.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά (για τα δεδομένα της Γαλλίας, πάντα) το απόγευμα η Βordeaux υποδέχεται τη Nice σε μια αναμέτρηση χαρακτήρα. Από αρνητικά αποτελέσματα και οι δύο ομάδες (ήττα 4-3 για τη Bordeaux από την Paris St.Germain, εντός έδρας ισοπαλία 2-2 για τη Nice με τη Brest) έχουν μεταξύ τους 2β. διαφορά και παλεύουν να εδραιωθούν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Τα μεταξύ τους αποτελέσματα έχουν πολλές ισοπαλίες και δεν αποκλείεται ακόμη μια -όπως αυτή του πρώτου γύρου με 1-1- και οι 5 στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις. Αν βγει ισοπαλία πάντως θα γίνει με γκολ, γι’ αυτό το λόγο επιλέγουμε τα 2-4 γκολ.

Το ντέρμπι του μίσους δεσπόζει στο σημερινό και όχι μόνο πρόγραμμα της αγωνιστικής. Lyon εναντίον Saint-Etienne λοιπόν με παράδοση πολλών 10ετιών πίσω, αλλά κυρίως τη μεγάλη μεταξύ τους ένταση όποτε κι αν βρεθούν σε οποιαδήποτε έδρα και συγκυρία. Η παράδοση (που μιλάει σε τέτοιες περιπτώσεις) δείχνει Lyon, no goal και αρκετό under. Απ’ αυτά εμείς θα επιλέξουμε το μεσαίο, δηλαδή το no goal για να κλείσουμε τη σημερινή 3αδα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J27)
16:00 FC Nantes – Lille OSC Over 1.5 Goals (1.52) 0-1 FT
18:00 FC Girondins Bordeaux – OGC Nice 2 – 4 Goals (1.55) 1-1 FT
22:00 Olympique Lyonnais – AS Saint-Etienne No Goal (1.90) 2-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This