Επιλογή Σελίδας


Με τη… γόμα στο χέρι βγάζει «προβιβασμούς», όμως, το αδιέξοδο παραμένει.

Βιάστηκε η ΕΠΟ να τελειώσει τη σεζόν στη Γ’ Εθνική και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Κι αν για τους υποβιβασμούς εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί τρόπος, οι προβιβασμοί αποτελούν μεγάλο πονοκέφαλο.

«Πονάει» το… κεφάλι της Ομοσπονδίας για να βρεθεί μια λύση που δε θα ξεσηκώσει θύελλες στους Νομούς και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε από μόνη της παραμένει.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, λένε άλλωστε και στο Πάρκο Γουδή πηγαίνουν σε κούρσα μετ’ εμποδίων για μια τελική ευθεία που εξακολουθεί να είναι αχαρτογράφητη. Το τελευταίο έχει να κάνει άλλωστε και με την περιβόητη αναδιάρθωση που μόνο ακούγεται. Σοβαρή κουβέντα δεν έχει γίνει από τους «πάνω».

Παρόλα αυτά ο «μάγειρας» του Πάρκου σβήνει και γράφει τους πρωταθλητές. Το λες και «πραξικόπημα». Οι «8» που πάνε πακέτο ξαφνικά γίνονται… 4 στη λίστα του και προωθεί γεύμα που θα ζήλευαν ακόμα και στη δοκιμασία δημιουργίας του «μάστερ-σεφ».

Στην κουζίνα αυτή το «μαγείρεμα» δεν είναι κάτι άγνωστο. Είχε προηγηθεί και μια βελουτέ… σούπα και στον καταρτισμό των ομίλων την περασμένη περίοδο. Το μενού του ακόμα παραμένει αξέχαστο.

Είναι πάντως συνολική ευθύνη της ΕΠΟ να πάρει τις σωστές και δίκαιες αποφάσεις πριν ξεσπάσει ανεμοθύελλα.

πηγή: mikriliga.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This