Επιλογή Σελίδας

Ο Μανώλης Παπακώστας προσφέρει τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες του στις παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να τον ευχαριστεί δημοσίως μέσω ανακοίνωσής του.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στον αθλητισμό συνηθίζεται, τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν στους φυσικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε, όμως, ότι δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειές τους, προσφέροντας τις γνώσεις και την επιστημονική τους κατάρτιση, προκειμένου τα παιδιά μας να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του διακεκριμένου χειρουργού ορθοπεδικού κ. Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος σταθερά και αφιλοκερδώς προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες στις ποδοσφαιρίστριες του Σωματείου μας.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ, οι υπεύθυνοι του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και οι αθλήτριες ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μανώλη Παπακώστα για ό,τι έχει κάνει έως τώρα και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας».

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This