Επιλογή Σελίδας

Με προσωπικό του μήνυμα, ο Στέφανος Ζαλίκας, μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη, θέλησε, μετά την ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας του με τον Σβορώνο, να ευχαριστήσει για τη συνεργασία τόσο τον Κατερνιώτη τεχνικό όσο και τον πρόεδρο, Γιάννη Τρελλόπουλο, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για την συνεργασία.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Σβορώνου για την συνεργασία που είχαμε αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Κάπου εδώ η συνεργασία μας τελειώνει. Ήταν μια επικοδομητική περίοδος που μου απέφερε πολλές εμπειρίες και με βοήθησε στην προσωπική μου εξέλιξη. Κατά σειρά θέλω να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο της ομάδας Τρελλόπουλο Γιάννη, τα μέλη της διοίκησης, τους γενικούς αρχηγούς της ομάδας Τατόλα Βασίλη και Κατσίμπουρα Νίκο και γενικότερα όλους τους ανθρώπους που συμβάλλουν στην καθημερινότητα της ομάδας και ειδικά τον φροντιστή της ομάδας τον Χριστόφορο (Χρήστο).

Επίσης νιώθω τυχερός και ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, τον προπονητή της ομάδας Θεοδοσιάδη Νίκο και τον Λάμπη Κουτσικανίδη δίπλα στους οποίους έμαθα πολλά πράγματα που τα κρατάω ως εχέγγυα για το μέλλον. Επιπλέον δεν μπορώ να παραλείψω και την συνεργασία μου με τον Σωτήρη Ζιώγα με τον οποίο ξεκινήσαμε την χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή σχέση.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο της ακαδημίας Σιαμπίρη Τάσο ο οποίος έχει δημιουργήσει κάτι πολύ ωραίο έχοντας κοντά του προπονητές με ήθος και γνώσεις για το ευαίσθητο κομμάτι των ακαδημιών, καθώς και τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν το τελευταίο τρίμηνο που συνεργαστήκαμε.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους συνυπήρξαμε όλο αυτό το διάστημα. Υπήρχε μια σχέση αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας εκτίμησης και πραγματικά ήταν χαρά μου που συνεργαστήκαμε.

Καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στον σύλλογο για τη νέα χρονιά».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This