Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από την ομάδα της Μελίκης αποτελεί ο Θανάσης Τοπούζης. Ο Κατερινιώτης προπονητής ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με απολογισμό δεκατρείς νίκες και ισάριθμες ήττες, οδηγώντας την ομάδα της Ημαθίας στην απόλυτη ανατροπή καθώς μπήκε με μειονέκτημα έδρας στα play out και κάνοντας το έξι στα έξι πέτυχε την παραμονή της Μελίκης στη Γ’ Εθνική Κατηγορίας.

Ο Θανάσης Τοπούζης, μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της ομάδας που συνεργάστηκε την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Αναλυτικά:

«Αν με ρωτήσετε αν αξίζει η ενασχόληση με το μπάσκετ θα σας πω ναι, όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Νίκο Αντωνόπουλο και τον Δημήτρη Στάκταρη. Είμαι πολύ τυχερός που ήμουν προπονητής του ΓΑΣ Μελίκη και θα συνεχίσω να είμαι μέλος του συλλόγου. Τέτοια αγάπη για το άθλημα και τόση στήριξη στο προπονητικό έργο και όραμα σπάνιο, τέτοια αγάπη για τους αθλητές μοναδική. Να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές μου, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια τον Ιορδάνη Ασλανίδη και τον Θωμά Αντωνόπουλο».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This