Επιλογή Σελίδας

Οι μάχες της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2024 και το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα UEFA Nations League Finals, παίζουν τον Ιούνιο στο γήπεδο του Alpha.

Ο Alpha, τον Ιούνιο, θα μεταδώσει τους παρακάτω αγώνες:

Πέμπτη 15/6: Ισπανία-Ιταλία, 21:45

Παρασκευή 16/6: Ελλάδα – Ιρλανδία, 21:45

Κυριακή 18/6: Μικρός τελικός Nations League, 16:00

Κυριακή 18/6: Μεγάλος τελικός Nations League, 21:45

Δευτέρα 19/6: Γαλλία – Ελλάδα, 21:45

European Qualifiers

H προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας για πρόκριση στο Euro 2024 συνεχίζεται με δύο κρίσιμα παιχνίδια τον Ιούνιο. Η Ελλάδα που ξεκίνησε με το δεξί κερδίζοντας εκτός έδρας στο Γιβραλτάρ με 0-3 υποδέχεται στην Opap Arena την Παρασκευή 16 Ιουνίου την Ιρλανδία. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Παύλος Παπαδημητρίου και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Νάσιος.

Αμέσως μετά η Εθνική μας ταξιδεύει στη Γαλλία, στο Παρίσι, για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την φιναλίστ του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Νάσιος.

Πριν από κάθε αγώνα της Εθνικής μη χάσετε από τις 21:00 την ειδική εκπομπή με όλο το ρεπορτάζ σε παρουσίαση Γιαννίκου Δούσκου. Μια εκπομπή που συνεχίζεται και μετά το σφύριγμα της λήξης.

Πάμε Ελλάδα!

UEFA Nations League Finals

Πέρα από τα προκριματικά του Euro 2024 και την προσπάθεια της Εθνικής ο Alpha θα μεταδώσει απευθείας και τα UEFA Nations League Finals.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 21:45 ο μεγάλος ημιτελικός Ισπανία – Ιταλία σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 16:00 ο μικρός τελικός σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκου.

Την ίδια μέρα στις 21:45 το βράδυ από το Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ ο μεγάλος τελικός UEFA Nations League σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου θα μαγνητίσει και θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This