Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Στο απόηχο του τραγικού γεγονότος του χαμού (για την ακρίβεια δεν έχει βρεθεί ακόμη) του Αργεντίνου πρώην επιθετικού της Nantes, Emiliano Sala, η 22η αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της με τέσσερις αναμετρήσεις -δεδομένου ότι ο αγώνας της Nantes κόντρα στην St.Etienne έχει αναβληθεί. Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα:

Montpellier Herault SC (7) – Stade Malherbe Caen (17)     @ Stade de la Mosson, Montpellier

Προϊστορία:  10 – 4-  3  (τελευταία 10ετία:  4-1-1,  3/6 Over,  4/6 NG)

Το σημερινό μας ταξίδι ξεκινά από το Γαλλικό Νότο και το Stade de la Mosson, όπου η Montpellier των έξι αγώνων σε δύο μήνες χωρίς νίκη υποδέχεται την Caen που μετρά δύο νίκες μες το 2019 όλες όμως απένανι σε υποδεέστερες αντιπάλους για το θεσμό του Κυπέλλου. Η μεν γηπεδούχος Montpellier έχει πέσει στην 7η θέση της βαθμολογίας -με νίκη και ένα παιχνίδι λιγότερο μπορεί να ανέβει στην 5η- ενώ οι φιλοξενούμενοι Νορμανδοί κινούνται πάντα στο νήμα της παραμονής όντως προς το παρόν στη 17η θέση.

Δεν έχουν άλλα περιθώρια απωλειών οι γηπεδούχοι που διαθέτουν την ποιότητα, την έδρα αλλά και την παράδοση με το μέρος τους. Δεν συμφωνούμε με την τόσο χαμηλή απόδοση του άσου βέβαια και θα τον συνδυάσουμε με το under 4.5.
.

Amiens SC (18) – Olympique Lyonnais (3)     @ Stade de la Licorne, Amiens

Προϊστορία:  0 – 0 – 1  (10.12.2017: 1-2)

Μόλις πριν λίγες ημέρες συναντήθηκαν οι δύο ομάδες για το Coupe de France με τη φιλοξενούμενη Lyon να επικρατεί από το πρώτο ημίχρονο με 2-0 και να διατηρεί αυτό το προβάδισμα και την πρόκριση. Ήταν βέβαια ένα ματς, το οποίο δεν ενδιέφερε άμεσα την Amiens που δεν έχει βλέψεις παρά μόνο για την παραμονή της στην Γαλλική ελίτ και κατά συνέπεια ο αποψινός αγώνας έχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κίνητρο και για τις δύο ομάδες.

Αγώνας ειδικών συνθηκών λοιπόν ο σημερινός με πολύ μεγαλύτερη σκοπιμότητα. Πολύ πιθανό το αμφίσκορο αποτέλεσμα αφού οι γηπεδούχοι θα παλέψουν σκληρά για το αποτέλεσμα, κατά συνέπεια θα πάμε στο over που μας προσφέρεται σε πολύ καλές αποδόσεις σε σύγκριση και με τις άμυνες των δύο ομάδων.
.

Toulouse FC (13) – Angers SCO (15)     @ Stadium Municipal de Toulouse

Προϊστορία:  13 – 3 – 5  (τελευταία 10ετία:  2-0-1)

Σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση και οι δύο ομάδες χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς δεδομένου ότι έχουν τον ίδιο στόχο φέτος, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Τρεις αγώνες χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Toulouse -που πήρε και σημαντική πρόκριση στο Κύπελλο- που θα βοηθήσει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας, ενώ αντίθετα η Angers έχει μόλις μία νίκη το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τελευταία της νίκη εκτός έδρας στα τέλη Σεπτεμβρίου (στο Πριγκιπάτο επί της παραπαίουσας Monaco)!!

Καλή επιλογή ο άσος που δίνεται σε ικανοποιητικά ύψη, όμως επειδή μιλάμε για μια τόσο κρίσιμη μάχη θα πάμε στα γκολ και θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ που καλύπτει και το αμφίσκορο αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται αρκετά συχνά στα πρόσφατα σκορ των δύο ομάδων.

Paris Saint-Germain (1) – Stade Rennais FC (10)     @ Parc des Princes, Paris

Προϊστορία:  19 – 7 – 6  (τελευταία 10ετία:  4-2-4,  5/10 Over,  7/10 NG)

Κλείνουμε με την αποψινή βραδυνή μάχη του Παρισιού μεταξύ της Paris St.Germain και της Rennes. Τρεις διαδοχικές νίκες με 14 γκολ ενεργητικό για τους Παριζιάνους, που έχουν μετατρέψει το Championnat σε μια παράσταση ποιότητας και ανωτερότητας απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες και ειδικά όταν αγωνίζονται μπροστα στο κοινό τους. Απέναντι στη Rennes απόψε, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό αν και η ομάδα της Βρετάνης έχει πάρει αποτελέσματα σε όλες τις δύσκολες έδρες φέτος και γενικότερα έχει αρκετά ευνοϊκή παράδοση στο Parc des Princes.

Με 9 νίκες στις πρόφατες 10 συναντήσεις ανεξαρτήτως έδρας και με αρκετά γκολ, στοιχηματικά δεν μπορούμε να πάμε κάπου αλλού πλην του φαβοριτισμού στην έδρα. Με καλή εναλλακτική τον άσο σε συνδυασμό με το over, θα επιλέξουμε ως βασική πρόταση τη νίκη της Paris με δύο η περισσότερα γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J22)
16:00 Montpellier HSC – SM Caen 1 & Under 4.5 Goals (1.83) 2-0 FT
18:00 Amiens SC – Olympique Lyonnais Over 2.5 Goals (1.86) 0-1 FT
21:00 Toulouse FC – Angers SCO 2 – 3 Goals (2.07) 0-0 FT
22:00 Paris St.Germain (-1.5) – Stade Rennais FC 1 (1.63)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This