Επιλογή Σελίδας

Σε αναζήτηση νέου γηπέδου για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η ΕΠΟ μετά την άρνηση της Επιτροπής του Πανθεσσαλικού Σταδίου να το διαθέσει.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Πανθεσσαλικού:
«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.
Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται εκεί που δεν πιάνει μελάνι…».

Η ΕΠΟ δεν άφησε αναπάντητη την “χυδαία”, όπως τη χαρακτήρισε ανακοίνωση της Επιτροπής Πανθεσσαλικού, τονίζοντας ότι ήταν προετοιμασμένη για την “παλινωδία”.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής:

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία, για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας», αναφέρεται από πλευράς Ομοσπονδίας.

Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για νέο φιάσκο από πλευράς ΕΠΟ, που έσπευσε να ανακοινώσει κάτι για το οποίο δεν ήταν σίγουρη, με μεγάλη ευθύνη βέβαια και του Μπέου σε αυτές τις ασόβαρες καταστάσεις.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This