Επιλογή Σελίδας

Με την συμπλήρωση ενός έτους από τον πρόωρο χαμό του Πατριάρχη του Πιερικού μπάσκετ Αλέκου Τσιώτσιου είναι πλέον εμπεδωμένο τοις πάσι ότι, ο εκ Ναούσης ορμώμενος και ιδιαίτερα αγαπημένος Αλέκος υπήρξε, από την πρώτη δεκαετία της γέννησης του Πιερικού, ένας από τους αξιολογότερους παράγοντες στην Ιστορία του, με πολύπλευρη και πολυεπίπεδη προσφορά, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "12 Ιουνίου Ημέρα αφιερωμένη στον Αείμνηστο Αλέκο Τσιώτσιο"

Ιδιαίτερα για εμάς τους ΣΦΙΠίτες ο Αλέκος είναι ο Πατέρας μας. Είναι ο μέντοράς μας που ενστερνίστηκε, από την πρώτες ώρες της ίδρυσης του ΣΦΙΠ, το γνήσιο όραμά μας και τις ανεπιτήδευτες προσπάθειές μας για την ανάδειξη του Μεγαλείου του Πιερικού. Για τους λόγους αυτούς άλλωστε ο Αείμνηστος Αλέκος μας εμπιστεύτηκε κρίσιμες ιστορικές πληροφορίες και υπερπολύτιμο αρχειακό υλικό, στοιχεία που διαμόρφωσαν την υπόστασή μας και καθόρισαν καταλυτικά τις θέσεις μας και την στάση μας απέναντι στα πεπραγμένα του σύγχρονου Πιερικού της τελευταίας δεκαπενταετίας.

Η 12η Ιουνίου αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ΣΦΙΠ, στην διαρκή προσπάθεια μας για την ανάδειξη και την επαναφορά του Πιερικού στις καταστατικές αρχές και τους σκοπούς των πρώτων δεκαετιών του.

Το ΔΣ του ΣΦΙΠ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This