Επιλογή Σελίδας

Τις συναντήσεις και επαφές με τους πολίτες σε κάθε κοινότητα της Πιερίας συνεχίζει ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Άνω Άγιο Ιωάννη και Τρίλοφο.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας στις ομιλίες του τόνισε πως η συνέπεια λόγων και έργων της Ν.Δ. στην τετραετία που πέρασε είναι το μεγαλύτερο και το σπουδαιότερο επιχείρημα για τους πολίτες που θα την εμπιστευτούν και πάλι. “Πρέπει να πάμε τη χώρα μπροστά με σταθερότητα, με τόλμη, με πιο γρήγορους ρυθμούς και αυτό θα κάνουμε με τη δική σας δύναμη”, είπε ο κ. Κουλκουδίνας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "POWERADE. POWF"Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 13 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Κουλκουδίν ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ μας προστά kou"Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This