Επιλογή Σελίδας

Έναν παραγωγικό και ουσιαστικό διάλογο ειχε με την Πρόεδρο Ασημίνα Στρίμπα και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης ο υποψ. βουλευτής ΝΔ Πιερίας, Σπύρος Κουλκουδίνας, στα γραφεία του Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης.

Η κ. Στρίμπα παρουσίασε συνοπτικά τα ζητήματα που απασχολούν τον νομικό κόσμο και τον κλάδο συνολικά με την καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης αλλά και στο γεγονός ότι οι συνάδελφοι που ασχολούνται με το θεσμό της νομικής βοήθειας πληρώνονται μετά από τρία χρόνια και έθεσε το ζήτημα της κατάργησης επιβολής ΦΠΑ στις νομικές υπηρεσίες.

Σε ο,τι αφορά την Πιερία η πρόεδρος αναφέρθηκε στην υποστελέχωση του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού γραφείου Κατερίνης. Επίσης σημείωσε την ανάγκη άμεσης συντήρησης του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης και την κατασκευή ράμπας ΑμεΑ για την εύκολη πρόσβαση των Ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας τόνισε πως η Δικαιοσύνη αποτελεί βασικό πυλώνα μιας ευνομούμενης πολιτείας και η δυνατότητα δικαστικής προστασίας των πολιτών αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό ενός κράτους δικαίου σημειώνοντας πως “έχουμε υποχρέωση να υποστηρίξουμε το έργο της για να απολαμβάνουν και οι πολίτες μια δικαιοσύνη ποιοτική και αποτελεσματική που θα εξασφαλίζει πράγματι τα δικαιώματά τους”.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που μελετούνΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This