Επιλογή Σελίδας

Ο πολύπειρος προπονητής Λεωνίδας Μπίλλης από σήμερα αναλαμβάνει επίσημα την τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού.

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έκανε την υπέρβαση και έφερε στο Αιγίνιο ένα καταξιωμένο προπονητή, που έως γνωστόν εργάστηκε σε υψηλότερες κατηγορίες, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και εν συνεχεία την άνοδο του στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Ο Λεωνίδας Μπίλλης έχει δουλέψει στο προπονητικό τίμ του ΠΑΟΚ, όταν ήταν ο Φερνάντο Σάντος, σε Αλμωπό Αρδαιας, Τρίκαλα, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη, Καλαμάτα, Νίκη Βόλου, Βατανιακό, Άρη Παλαιοχωρίου, Θύελλα Σαρακηνών, Β’ ομάδα του ΠΑΟ και Πιερικό (τρείς θητείες), με τελευταίο σταθμό την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου Πέλλας κ.α. ενώ εκτός συνόρων της χώρας μας εργάστηκε στην Αφρική και συγκεκριμένα στη Γκάνα.

Από τον Αιγινιακό πέρασε δύο φορές με επιτυχία αρχικά τις περιόδους 1988-89 (Δ’ εθνική κατηγορία) και 1989-90 (επαγγελματική Γ’ εθνική κατηγορία), ως ποδοσφαιριστής μετά τον Πιερικό και τις σεζόν 2002-03 και 2003-04 στη Δ’ Εθνική κατηγορία ως προπονητής και όπως αντιλαμβάνεται κανείς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την Αιγινιώτικη ομάδα.

Έχει δίπλωμα Προπονητή κατηγορίας UEFA PRO και είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας.

Τον νέο τεχνικό παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές η Διοίκηση και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο ΔΑΚ Αιγινίου, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ενόψει των πλέι-οφ.

Η ανακοίνωση του Αιγινιακού

“Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον Προπονητή Λεωνίδα Μπίλλη.

Τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του”.

Ο κ. Λεωνίδας Μπίλλης μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αιγινιακού δήλωσε: “Καταρχήν να ευχαριστήσω θερμά τη Θύελλα Λυκοστόμου για την άψογη συνεργασία, που είχαμε και την κατανόηση της στο να έρθω στο Αιγίνιο.

Δεν σας κρύβω ότι με τον Αιγινιακό έχω “δεθεί” συναισθηματικά από το πέρασμα μου τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και αυτό μέτρησε αποφασιστικά στο να πω το ναι.

Βέβαια το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου του Αιγινίου ήταν μεγάλο και με επηρέασε θετικά στην απόφαση μου.

Πρέπει όλοι μας να δώσουμε την μάχη, ο καθένας στον τομέα του προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο και η άνοδος στην Γ’ εθνική κατηγορία είναι αυτοσκοπός μας”.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο

Στη φωτογραφία ο Κώστας Φιρινίδης (δεξιά), εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού καλοσωρίζει τον Λεωνίδα Μπίλλη στην ομάδα του Αιγινίου.

Έκπληξη στον Λεωνίδα Μπίλλη
Μια μίνι έκπληξη επεφύλαξε το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού στον νέο προπονητή Λεωνίδα Μπίλλη, που στην πρώτη προπόνηση του, σήμερα έχει τα γενέθλια του .
Πιο συγκεκριμένα πρίν την προπόνηση του προσέφερε μια τούρτα και οι Διοικούντες του συλλόγου καθώς και οι  ποδοσφαιριστές του ευχήθηκαν να τα εκατοστήσει, με υγεία και επιτυχίες εντός και εκτός των γηπέδων.
Στη φωτογραφία: Ο τεχνικός Λεωνίδας Μπίλλης με την τούρτα των γενεθλίων,  έχοντας αναγραφόμενη την επωνυμία  “Αιγινιακός”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This